Hoe ontstond Lumaro Vastgoed?

“Het kantoor dat in 2002 de Maaslandse vastgoedmarkt in beweging bracht!”

Zaakvoerder mevr. Roels was enkele jaren actief op de West-Vlaamse renovatiemarkt. Huizen aankopen, renoveren en terug verkopen. Na haar debuut in West-Vlaanderen, verruimde ze haar werkingsgebied tot Limburg en de Ardennen.

In 2001 werd haar een hoekpand ter renovatie aangeboden in het centrum van Lanklaar. Bij de herverkoop, kwam er niemand op af.

“Plots werd het ons duidelijk: dit was een boodschap. We moesten hier gewoon zelf een vastgoedkantoor beginnen, ons licht laten schijnen over de Limburgse immo-sector. Vastgoed Lumaro (het licht) was geboren.”

“Het kantoor dat in 2002 de Maaslandse vastgoedmarkt in beweging bracht!”

Lumaro Vastgoed is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler in de sector en is niet meer weg te denken uit de vastgoedwereld!

Mevrouw Roels, afkomstig uit een notarisfamilie, omringde zich in Lanklaar met een mix van professionele medewerkers uit de buurt en mensen uit haar eigen geboortestreek. Voornamelijk vrouwen, omwille van hun groter doorzettings- en inlevingsvermogen.

Permanent zitten er in het aanbod een 100-tal woningen, appartementen, winkelpanden, industriegebouwen… in alle prijsklassen. Door onze snelle verkoop, blijft ons aanbod beperkt. Hierdoor verdwijnt uw eigendom niet op de achtergrond.

“Reeds vanaf het begin melden eigenaars zich spontaan met hun te verkopen eigendom. We houden ons alleen bezig met verhandeling. Eigen projecten zitten er niet in de portefeuille. Daardoor kunnen onze mensen meer tijd vrijmaken voor de verkoop, de service en het luisterende oor. Heel belangrijk, dat laatste. We hebben allemaal ervaring in het notariaat, en kennen alle finesses van de wetgeving. In alle bescheidenheid durf ik eveneens te stellen dat we op vlak van verkoop in onverdeeldheid, in mede-eigendom en verkoop met bewindvoering echte specialisten zijn.”

Onze medewerkers