Uniek gelegen gerenoveerde hoevewoning op 1,25 ha

Verkocht Oudsbergen
Wildbroekstraat 1
Aan de rand van uitgestrekte natuurgebieden en vlakbij natuurreservaat “De Oudsberg” gelegen hoeve-woning op een perceel van 1,25 ha groot. Deze woning is gelegen in Opglabbeek – Louwel, op een unieke groene locatie! Hier hoort men het ruisen van de wind door de bomen, en is men tegelijk slechts 300 m verwijderd van de “Weg naar Opoeteren”.
Het perceel is een rijke belevenis waaraan men een invulling kan geven naar eigen wensen. Woning, parkeerruimte, moestuin, prielen en terrassen, weide en een privé bos: hier vindt iedereen zijn gading!

De woning werd grondig gerenoveerd sinds 2014. Het volledige dak inclusief gebinte, alle sanitaire leidingen, volledige elektrische installatie, badkamer, keuken …: alles is nieuw.
Het hoofdgebouw is 245 m² groot gelijkvloers, waarvan 120 m² woning en 125 m² de voormalige schuur. Over de volledige lengte van het gebouw – 27 m lang – is een in te richten zolder. De tussenvloer bestaat uit een nieuwe balkenlaag waarop een OSB-vloer is bevestigd. Er is voorziening getroffen om een trap te plaatsen ... bij het woongedeelte ; vanuit de schuur/hobbyruimte is reeds een trap aanwezig.

In de schuur/hobbyruimte is een gladde betonvloer, waarop u zelf nog een afwerkingsvloer kunt plaatsen naar wens. De ruimte is voorzien van verlichting, stopcontacten, een stopcontact drijfkracht (380v), afvoer en watertoevoer voor het plaatsen van een kitchenette of zelfs toilet. Op de voorgevel zijn kleine ramen ; op de achtergevel grote ramen en 2x een dubbele deur naar de tuin. De muren zijn geïsoleerd.
Deze fantastische ruimte kan dienst doen als hobbyruimte, leefruimte in de zomer, biljartruimte, wellness-ruimte, maar ook bv. als oldtimer-garage.

GELIJKVLOERS (plafondhoogte: 2,45 m)
- Inkom: inkomhal met gastentoilet: verzorgd en eigentijds hangtoilet met handenwasbakje, muurbetegeling met reliëf.
- Woonkamer 31 m² met open keuken 16 m²: laminaat vloerbedekking – plafond met inbouwspots – de keuken is ingericht in eigentijds landelijke stijl – veel kastruimte – koelkast – vaatwasmachine – groot gasfornuis met oven merk La Germania – dampkap - enkele spoelbak met eengreepsmengkraan – ruim werkblad – een breed raam biedt zicht over de schitterende natuur in de achtertuin.
- Badkamer: (2,46 m x 2,41 m = 5,93 m²) – tegelvloer en elektrische vloerverwarming – ingericht met uitgebreide hoek-douche cabine – badkamermeubel met groot werkblad, 2 opbouwwastafels, onderkast en spiegels met led-verlichting – hangtoilet - muurbetegeling.
- Slaapkamer 1: (2,87 m x 2,93 m = 8,41 m²) – laminaat vloerbedekking.
- Slaapkamer 2: (2,95 m x 3,47 m = 10,24 m²) – laminaat vloerbedekking.
- Wasplaats: (4,11 m x 2,58 m = 10,60 m²) – gelegen naast de keuken, met buitendeur – aansluitingen voor wasmachine – werkblad – ruimte voor voorraadkast.

GEWESTPLAN
De woning is gelegen in landschappelijk waardevol agrarisch gebied ; de bijhorende gronden deels ook in agrarisch gebied, deels in natuurgebied. Vraag ons gerust alle informatie hieromtrent.

TECHNISCHE GEGEVENS
- Elektriciteit: de elektrische installatie is vernieuwd en goedgekeurd tot 31-10-2045.
- Telefonie: Belgacom lijn is aanwezig.

ZOLDER (nokhoogte: 2,55 m)
- Zolderruimte 27,00 m lang – OSB-vloerplaten – sanitair leidingen zijn klaargelegd naar deze verdieping – hier kan men desgewenst eenvoudig nog een extra slaapkamer met badkamer inrichten.

KELDER
- Geen.

PERCEEL – TERRAS – TUIN
Het perceel is volledig omheind, en bestaat uit (bij benadering):
- 2.000 m² woning met parking, privé tuin en moestuin. In de tuin zijn pittoreske hoeken ingericht met prieeltjes en terrassen. Een prachtige wellness-hoek is ingericht met een zeer kwalitatieve cabine sauna (van Gervi) – de sauna is bij de verkoop inbegrepen.
- 6.000 m² weide, onderverdeeld in 3 delen, telkens afsluitbaar – het weiland is ook vanaf de straat rechtstreeks toegankelijk.
- 4.500 m² bos, werkelijke natuur met aarden wandelpaden – voornamelijk loofbomen, vooral berken – hier kan men zelfs kamperen in eigen tuin.

GARAGE
- Rechts op het perceel staat een vrijstaande garage van 4,50 m x 10 m – nieuwe, brede sectionaalpoort – loopdeur op de zijgevel – stroom (220v en 380v) aanwezig.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.
Lees meer Verberg