Interessante woning in het residentiële Leut bij Maasmechelen

Verkocht Maasmechelen
Steenakkerstraat 48
In het residentiële en pittoreske Maasdorp Leut gelegen vrijstaande woning. De woning is degelijk gebouwd, met kelder (met garage) en betonnen tussenvloeren.
De woning biedt de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen: 1 slaapkamer en de badkamer zijn op begane grond ; op de verdieping zijn nog 2 grote slaapkamers.
Een afzonderlijke leefkeuken kijkt uit over de tuin (thans in kiezel aangelegd).
De Steenakkerstraat is residentieel gelegen, op enkele minuten van het unieke Maasgebied en tegelijk op een steenworp van shoppingcenters en winkelvoorzieningen.

GELIJKVLOERS
- Inkom: ruime inkomhal met zijlichten langs de voordeur – trap in witte marmer naar de verdieping – smeedijzeren balustrade.
- Woonkamer: (4,20 m x 8,00 m = 33,60 m²) - leefkamer aan de rechterzijde van de woning, met grote ramen op voor- en zijgevel.
- Keuken: (4,40 m x 4,20 m = 18,48 m²) - afzonderlijke leefkeuken met breed raam dat uitkijkt over de tuin – klassiek ingericht met witte onder- en bovenkasten – voorzien van elektrische kookplaat, dampkap, oven, dubbele ... inox spoelbak met afdruiprek, aansluiting voor onderbouw vaatwasmachine.
- Veranda: (4,05 m x 2,35 m = 9,52 m²) – palend aan de keuken en met toegang tot de tuin.
- Bijkeuken: (2,00 m x 3,60 m = 7,20 m²) - naast de keuken gelegen bijkeuken met buitenraam – kleine keukenblok met spoelbak – dampkap, ideaal om hier bv. de friteuse te gebruiken.
- Afzonderlijk berghok voor stofzuiger en poetsmateriaal.
- Badkamer: (3,60 m x 2,15 m = 7,74 m²) - ingericht met ligbad met douchescherm – wastafel
- Afzonderlijk toilet met handenwasbakje, gelegen naast de badkamer.
- Slaapkamer 1 / bureel: (3,60 m x 4,00 m = 14,40 m²) - kamer gelijkvloers, rechtstreeks toegankelijk vanuit de inkomhal.

EERSTE VERDIEPING
- Slaapkamer 2: (3,60 m x 4,10 m = 14,76 m²) - ruime kamer aan de linkerzijde van de woning.
- Slaapkamer 3: (4,20 m x 4,10 m = 17,22 m²) - kamer aan de rechterzijde – beide kamers boven hebben een recht raam op de zijgevel.
- 2 zolderruimtes aan de voor- en achterzijde, telkens toegankelijk via een deur vanuit de nachthal – betonvloer – dak netjes geïsoleerd met vaste platen – mogelijkheid om hier nog bijvoorbeeld een sanitaire ruimte in te richten.

KELDER
- Verzorgde kelder met goede hoogte van 2,20 m.
- Afgewerkte hobbyruimte / kamer: (3,60 m x 4,00 m = 14,40 m²) – muren in bezetwerk – zijraam boven de grond – laminaat vloer.
- C.v.-ruimte met Buderus ketel op stookolie (bovengrondse tank).
- Werkplaats: 4,05 m x 3,85 m = 15,59 m².
- Wijnkelder: 4,05 m x 2,35 m = 9,52 m².
- Grote garage met wentelpoort op de achtergevel: 6,55 / 3,60 m x 6,50 m = 34 m² - betonvloer.

TUIN - TERRAS:
- Een gemetseld muurtje met smeedijzeren hekwerk en dubbele poort naar de oprijlaan sluit het perceel af aan de straatzijde.
- De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd, met een beklinkerd looppad naar de voordeur en enkele struiken en planten – overdekt inkomportaal bij de voordeur.
- Achteraan is een overdekt terras bij de veranda, waarnaast een vijgenboom staat.
- De achtertuin is momenteel hoofdzakelijk in kiezel aangelegd, met een groentenserre achteraan op het perceel.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.
Lees meer Verberg