Goed gelegen gelijkvloerse, vrijstaande woning

Verkocht Maaseik
Wilgenlaan 5
In een residentiële woonomgeving gelegen vrijstaande woning, op wandelafstand van sportaccommodatie en van het stedelijk zwembad, en op slechts 1,5 km van het Marktplein van Maaseik met haar gezellige horecagelegenheden en tal van boetieks en specialiteiten.
De woning is gebouwd voor gelijkvloers wonen. 2 slaapkamers en badkamer zijn op begane grond ; de bovenverdieping is ingedeeld in nog eens 3 kamers. Bij de keuken is een aangename eethoek met parketvloer, en schuifraam naar terras en tuin.
Het volledige buitengebied werd heraangelegd in 2017: terras, beplanting, bestrating aan de voordeur, gazon. De tuin is voorzien van een computergestuurde tuinberegening (op grondwater).

GELIJKVLOERS (plafondhoogte: 2,54 m)
- Inkom: ruime hal met toegang naar de woonkamer – de hal vervolgt verder richting nachthal en toegang tot de keuken.
- Gastentoilet met handenwasbakje.
- Woonkamer: (3,95/5,18 m x 7,40 m = 33,30 m²) – laminaatvloer – aangename leefkamer in L-vorm, met ramen op 3 gevels – mogelijkheid voor het plaatsen van een kachel in ... de schouw - aan de woonkamer paalt nog een gezellige veranda-zithoek met deur naar het terras.
- Keuken : (4,62 m x 2,98 m = 13,77 m²) – nieuw ingerichte keuken met tegelvloer – inductie kookplaat met geïntegreerde afzuigkap – mozaïek muurbetegeling boven de kookplaat – spoelbak met afdruiprek en eengreepsmengkraan – vaatwasmachine – greeploze kasten, waarvan heel wat laden – heteluchtoven – combi-oven – koelkast.
- Eetkamer: (6,03 m x 2,37 m = 14,29 m²) – de eetkamer werd in 2016 volledig nieuw ingericht: parketvloer, nieuwe radiatoren, muren en plafond zijn bezet – vanuit een hoek vertrekt de trap naar de bovenverdieping – breed schuifraam naar terras en tuin – de keuken paalt halfopen aan deze eetkamer.
- Slaapkamer 1: (3,75 m x 3,50 m = 13,13 m²) – laminaatvloer – kamer aan de straatzijde.
- Slaapkamer 2: (3,75 m x 3,40 m = 12,75 m²) – laminaatvloer – kamer op de rechtergevel.
- Bureel / bergruimte: (3,75 m x 2,58 m = 9,68 m²) – deze dient momenteel als bergruimte – grote ingebouwde kastenwand met schuifdeuren – ook een geschikte plaats als strijkruimte.
- Badkamer: (2,13 m x 2,47 m = 5,26 m²) – voorzien van ligbad met douchescherm - badkamermeubel met enkele wastafel – de badkamer werd nog niet gerenoveerd.

ZOLDERVERDIEPING (plafondhoogte: 2,65 m)
- Slaapkamer 3: (3,43 m x 4,39 m = 15,06 m²) – laminaatvloer – velux met verduisteringsgordijn – op de volledige verdieping is verwarming met radiatoren.
- Slaapkamer 4: (4,41 m x 5,49 m = 24,21 m²) – laminaatvloer – ruime slaapkamer.
- Kamer / hobbyruimte: 50 m² in L-vorm – hier komt ook de trap boven – deur naar een pittoresk balkon op de achterzijde van de woning – de ruimte kan dienen als zithoek, relax-ruimte, hobbyruimte, of slaapkamer met privé zithoek – op de volledige verdieping zorgen een ruim aantal veluxen voor veel daglicht.

KELDER (plafondhoogte: 2,02 m)
- Kelder 1: (3,95 m x 4,40 m = 17,38 m²) – betonvloer – bergkelder met aansluitingen voor wasmachine – indien gewenst kan het wasmachine ook gelijkvloers geplaatst worden ; aansluitingen zijn tevens voorzien in de inbouwkasten bij de eetkamer.
- Kelder 2: (5,18 m x 2,30 m = 11,91 m²) – c.v.-ruimte – hier bevindt zich de verwarmingsketel op stookolie – de tank ligt ondergronds naast de woning.

TUIN - TERRAS
De tuin werd in 2017 volledig heraangelegd en heeft een uitermate mooie opstelling bij de woning – aan de achterzijde, palend aan eetkamer en veranda, is een fraai terras met glazen overkapping – verder is gazon – een afzonderlijk lounge-terras in ingericht waar de hele middag zon is – de achtertuin is tot op 1,80 m dichtgemaakt in een wintervaste groene afsluiting – verder werden leilinden aangeplant die in zomertijd nog meer privacy verschaffen.
De tuin is voorzien van beregening op grondwater, gestuurd via een computer merk Rain Bird.
Ook de voortuin kreeg een update, waarbij de nieuwe bestrating, beplanting en bomen het beeld bepalen.
Een smeedijzeren poort sluit de oprijlaan af en het looppad naar de voordeur af – verder vormt een lage muur met smeedijzeren hekwerk de perceelafsluiting op de hoek.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.
Lees meer Verberg