Aldeneik - stijlvolle villa met buitenzwembad en eigentijdse technieken

Verkocht Maaseik
Javanastraat 83
Gelegen op een perceel van 2.539 m² in het residentiële Aldeneik bij Maaseik, waar de bedding van de Maas de grenslijn vormt met Nederland, waar het stadscentrum een rijk verleden herbergt en waar het dagelijkse leven vol variëteit zit.
Deze villa is een uitzonderlijke combinatie van een tijdloze bouwstijl, gecombineerd met recente techniek, waarbij wooncomfort en gezelligheid hoog in het vaandel worden gedragen.
De woning werd opgericht in 1995, en werd in 2008 grondig en sfeervol gerenoveerd. Sindsdien werden nog diverse actualisatiewerken uitgevoerd.

Met een totale woonoppervlakte van 485 m² vindt iedereen hier zijn gading: de bibliotheekhoek, bureel, tuinkamer, complete kelderverdieping met o.a. wijnkelder … geven ruimte voor ieders tijdsbesteding.

De volledige achtertuin werd heraangelegd. Leefkeuken, eethoek en tuinkamer vormen er werkelijk één geheel mee. Het buitenzwembad met volledig ingericht badhuis is zorgvuldig ingeplant aan de rechterkant van het 28-meter brede perceel. Computergestuurde tuinberegening op ... grondwater houdt de beplanting de hele zomer groen.

Ook binnenshuis neemt de techniek het werk waar mogelijk van u over: het domotica-systeem is voorzien in bediening van raambekleding, schakeling van verlichting, bediening van verwarming en rolluiken, openen en sluiten van het afdekzeil van het zwembad … Binnen- en buitenalarm, camerabewaking, centraal muzieksysteem, airco doorheen de hele woning … zijn allen aanwezig.

GELIJKVLOERS
- Inkomhal: ruime hal met gastentoilet (toilet en urinoir)
- Keuken: goed ingerichte leefkeuken van 48 m² (!) met grote schuiframen naar terras en tuin – ingericht met vaatwasmachine (AEG) – koffiemachine (Gaggenau) – inductie kookplaat – grillplaat (Gaggenau) – combi-oven – stoomoven – ingebouwde friteuse - onderbouwspoelbak aan weerzijden van het eiland – heteluchtoven (AEG) – in het plafond ingewerkte afzuigkap – koelkast - wijnkoelkast – warmhoudkast – bij de keuken is een eethoek met hoek-gashaard en schuifraam naar het overdekte terras.
- Zitkamer: 32 m² - aangebouwde tv-kastenwand – zeer aangename
- Bibliotheek: 20 m² - parketvloer – leeshoek met aangebouwde wandkast waar een open haard is verwerkt.
- Eetkamer: 22 m² - natuurstenen vloer – marmeren schouwmantel – 2x dubbele deur naar de tuinkamer.
- Tuinkamer: 38 m² - schitterende kamer met massief houten vloer, grote ramen richting tuin, schuifraam naar het overdekte terras, grote lichtkoepels met zonwering – open haard in stijlvolle schouwmantel.
- Gastenkamer met privé badkamer.
- Bureel: dadelijk bereikbaar vanuit de inkomhal.
- Berging-wasplaats met ruimte voor diepvries, voorraad en wasmachine, gelegen naast de keuken.

VERDIEPING
- Slaapkamer 1: de masterbedroom vormt een royale suite: slaapkamer met toegang tot buitenterras aan de voorkant, waar de oost-zon zijdelings binnenkomt – volledig ingerichte dressing, met 3 volle wanden aanbouwkasten
- Badkamer 2: ingericht met douche, dubbele wastafel, ingebouwde linnenkasten, jaccuzzi-bad, toilet
- Slaapkamer 2 – 3 - 4: royale slaapkamers met ingebouwde kastenwanden – parketvloer - één kamer met eigen wastafel – veluxramen met verduistering en vliegenramen – airco aanwezig.
- Badkamer 3: ingericht met douche, badkamermeubel, toilet

ZOLDERVERDIEPING
- Bereikbaar via vaste trap en afgewerkt als 2 logeerkamers – vloer in laminaat en voltapijt.
- Technische ruimte met verwarmingsinstallatie en warmwatervoorziening op aardgas.

KELDER
De woning is volledig onderkelderd, met o.a. garage voor 3 wagens (incl. elektrische laadpaal), wijnkelder, provisiekelder, technische installaties voor zwembad en voor de geautomatiseerde tuinberegening.

TUIN
De voortuin is voorzien van hagen en is zorgvuldig onderhouden. 3 elektrisch bedienbare poorten sluiten aan straatzijde het perceel af.
De achtertuin is volledig nieuw aangelegd, voorzien van nieuwe beplanting en een mooi gazon. Voor- en achteraan is geautomatiseede tuinberegening op grondwater aangelegd. Het verwarmde buitenzwembad wordt vergezeld door het poolhouse met douche, toilet, keuken en (slaap)kamer op de verdieping.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.
Lees meer Verberg