Stockheimerbosch : Vakantiewoning, nog af te werken en in te richten. Perceel 986 m².

Verkocht Lanklaar
Beukenstraat 9
Gelegen in Natuurgebied ! GEEN HYPOTHEEK MOGELIJK. GEEN DOMICILIE MOGELIJK.
Chalet gelegen in een prachtige en bosrijke omgeving, Nationaal Park Hoge Kempen! Op een paar 100 m van Elaisa Wellness, Terhills Cablepark en Aquapark, Restaurant en Beach Bar, .. wandel- en ruiterroutes, enz.
Rustgevend, midden in de natuur en toch op korte afstand van de Boslaan (doorgaande weg van Genk naar Dilsen).
De chalet moet nog afgewerkt en verder ingericht worden.
Indeling : leefruimte met keukenhoek, badkamer, 1 slaapkamer. Bij de foto’s staan plans van de woning zoals die bedoeld was om af te werken. Voor de badkamer zijn douchebak en toilet terplaatse aanwezig (niet geïnstalleerd).
Hier kan GEEN domicilie (vast officieel adres) verkregen worden, er kan geen hypotheek verkregen worden op het huis (wel op een andere eigendom van de koper of een andere vorm van financiering). Er is GEEN bouwvergunning aanwezig. Er is in 1971 een PV, proces verbaal opgemaakt voor het oprichten van een weekend huis : uitvoeren van vergunningsplichtige ... werken zonder vergunning.
De chalet meet ca 6,70 m x 10,00 m = 67,00 m²
Elektriciteit : de woning is aangesloten op het netwerk. Er is geen aansluiting op het waterleidingnet, geen aansluiting op de riolering. Wel septische put en zinkput. Verwarming met houtkachel WEBRA. De muren moeten nog geïsoleerd en bijgewerkt worden. Er is al 1 raam met dubbel glas. Moet gezien worden!
Het terrein meet 986 m². Er zijn 2 bijgebouwen : garage en berging. Het perceel is gedeeltelijk omheind.
ROUTE : vanaf de Boslaan afslag naar de Beukenstraat. Vóór Beukenstraat 13 (omheinde eigendom) het bospad rechtsaf nemen. Links meevolgen. Je komt enkele woningen tegen. Het laatste huis op de rechterkant is Beukenstraat 9.

VOLLEDIG GELIJKVLOERS (nok / plafondhoogte: 3,38m)
- Leefruimte: (6,20 m x 6,30 m / 8,06 = 42,78 m²) - deels tegelvloer – woonruimte met keukenhoek – hier staat de houtkachel WEBRA – koelkast, oven, tafeltje – tafel - zetels
- Badkamer: (2,40 m x 1,93 m = 4,62 m²) – niet ingericht noch afgewerkt - er is wel aanwezig terplaatse : 1 douche en 1 toilet - venster
- Slaapkamer: (3,60 m x 3,70 m = 12,83 m²)
Mogelijkheid om meer slaapkamers in te richten.

TERRAS aan de woonkamer
GARAGE en parking op eigen terrein
BERGING

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.
Lees meer Verberg