Goed gelegen gerenoveerde woning op 1.196 m²

Verkocht Kinrooi
Drietak 27
Aan de grens met het Nederlandse Ittervoort gelegen vrijstaande woning met losstaande garage op een royaal perceel van 1.196 m² groot. Het perceel is ook bereikbaar via de achterliggende Heidestraat. Ideaal voor wie meerdere voertuigen, motorhome … wil plaatsen, of een ideale plaats om nog kleine dieren te houden.
De woning is gebouwd in 1953. In 2023 werd de woning grondig gerenoveerd. De eindfase van de renovatie dient nog afgewerkt te worden door de koper.
Het EPC van voor de renovatie bedraagt 991 kWh/m² - en heeft een F-label.
Er werd nog geen nieuw epc opgemaakt sinds de renovatie, omdat de verwarming nog niet werd geplaatst.
De woning beschikt over een nieuw dak, volledig nieuwe vloeren, nieuwe keuken en badkamer, nieuwe plafonds, nieuwe sanitaire leidingen, vernieuwde elektrische installatie, nieuwe ramen en deuren …
Er is mogelijkheid om gelijkvloers te wonen. Gelijkvloers is één slaapkamer / bureel / hobbyruimte en grote badkamer. Op de verdieping zijn nog 3 slaapkamers.
Nog uit te voeren door de koper:
-plaatsen ... van verwarmingsinstallatie (leidingen zijn klaargelegd in de hele woning voor centrale verwarming).
-eindafwerkingen doorheen de woning
Ophoven is een landelijke deelgemeente van de asperge-gemeente Kinrooi. Jachthaven de Spaanjerd ligt vlakbij. Shopping Roermond Outlet is op slechts 20 min. verwijderd.

INDELING:
Gelijkvloers - volledig voorzien van nieuwe tegelvloeren:
- inkomhal met trap naar de verdieping
- woonkamer met open keuken in L-vorm – de keuken heeft een groot kookeiland - keuken ingericht met kookplaat - dampkap - koelkast - vaatwasmachine - spoelbak.
- slaapkamer / bureel / hobbyruimte / ruimte voor vrij beroep, bereikbaar vanuit de inkomhal
- ruime badkamer met douche, vrijstaand ligbad, wastafelmeubel
- afzonderlijk toilet
- wasplaats / tuinkamer: deze ruimte is gelegen achteraan de woning, met deur dadelijk naar de tuin - hier zijn ook aansluitingen voor het wasmachine, waar eenvoudig een inbouwkast zou kunnen gemaakt worden en men de verdere ruimte ter beschikking heeft als zithoek / speelruimte voor kinderen.

Verdieping - volledig voorzien van nieuwe tegelvloeren:
- 3 ruime slaapkamers van 16 m² - 14 m² - 12 m².
- Toilet met wastafelmeubel

2 kelderruimtes - hier komen ook de sanitaire leidingen samen en kan de verwarmingsketel/boiler geplaatst worden.

Grote zolderruimte bereikbaar via uittrektrap vanuit de nachthal - betonnen vloer - dankzij het nieuwe dak is dit een zeer volwaardige en goed geïsoleerde bergruimte.

Tuin met vrijstaand garage-gebouw.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Vraag ons gerust alle informatie!

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.
Lees meer Verberg