Uniek gelegen vrijstaande woning op perceel van 7a 60ca, met nieuwe ramen

Verkocht Bree
Zandbergstraat 5
Op schitterende locatie, aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen. Het uitgestrekte wandelgebied “Solterheide” ligt vlakbij, en maakt deel uit van De Duinengordel, “Landschap van Goud”. Ook het Natuurgebied de Itterbeekvallei is op slechts enkele minuten verwijderd.
Wonen in Opitter (deelgemeent van Bree) geeft u het beste van 2 werelden: een gezellig dorpscentrum rond de eeuwen-oude Sint-Trudokerk waar scholen, Spar-winkel … binnen handbereik zijn ; en een druk stad-centrum in Bree met tal van traditionele pittoreske handelszaken en horecagelegenheden, aangevuld met recente winkelcomplexen.
Deze vrijstaande woning werd gebouwd in 1964, als een sterke constructie met betonnen tussenvloer. De woning beschikt over nieuwe pvc ramen met dubbele beglazing en draai-kiep sytemen. De spouwmuur-isolatie werd besteld en wordt nog uitgevoerd door de isolatie-firma op kosten van de verkoper.
Het pand dient gerenoveerd te worden, maar heeft goede ruimtes. Gelijkvloers zijn woonkamer, eetkamer en leefkeuken. Op de verdieping 3 royale ... slaapkamers. Rechts en links is een oprijlaan. Een dubbele garage staat rechts achteraan de kavel.
De woning is een uitstekende gelegenheid voor wie naar eigen smaak wil wonen in een fantastische omgeving.

GELIJKVLOERS (plafondhoogte: 2,56 m)
- Inkom: (2,50 m x 3,95 m = 9,88 m²) – tegel in zwarte graniet – ruime inkomhal met houten trap naar de verdieping.
- Woonkamer: (3,80 / 3,40 m x 8,05m = 28,88 m²) – tegelvloer - bereikbaar vanuit de inkomhal en vanuit de eetkamer – leefkamer met ramen op voor- en zijgevel – gemetselde schouwmantel.
- Eetkamer: (4,00 m x 3,90 m = 15,60 m²) – afzonderlijke eetkamer, geschakeld tussen woonkamer en keuken – de ruimte zou desgewenst kunnen betrokken worden bij de woonkamer – tv-aansluiting – schouwmantel in metselwerk.
- Keuken: (4,00 m x 3,00 m = 12,00 m²) – tegelvloer – de keuken is werkelijk een leefkeuken, die uitgeeft op de veranda – de keuken dient vernieuwd te worden – de ruimte biedt de mogelijkheid voor een grote aanbouwkeuken in L-vorm, of om te werken met een eiland.
- Veranda: (2,65 m x 5,85 m = 15,50 m²) – tegelvloer – eerder met de allure van een tuinkamer – hoge ramen op een muurtje geven zicht naar de buitenomgeving – 2 buitendeuren – verwarming aanwezig – hier zijn nog de originele ramen met enkel glas.
- Bijkeuken / cv-ruimte: (4,00 / 2,30 m x 4,00 m = 14,00 m²) – tegelvloer – hier bevinden zich 2 aangebouwde werkbladen met onderkasten – bergruimte en ruimte voor poetsgereedschap – hier bevindt zich ook de stookolie-installatie (Buderus) met boiler – uitgietbak - de stookolietank ligt ondergronds naast de woning en is goedgekeurd.
- Afzonderlijk toilet.

EERSTE VERDIEPING (plafondhoogte: 2,50 m)
- Nachthal met bergkast.
- Slaapkamer 1: (3,95 m x 4,00 m = 15,80 m²) – op alle slaapkamers ligt vinyl vloerbedekking en is verwarming aanwezig.
- Slaapkamer 2: (3,45 m x 3,95 m = 13,63 m²) – vinyl vloerbekleding.
- Slaapkamer 3: (4,00 m x 2,85 m = 11,40 m²) – vinyl vloerbekleding.
- Badkamer: (2,50 m x 1,75 m = 4,38 m²) – tegelvloer - ingericht met ligbad en wastafelmeubel – buitenvenster op de voorgevel – muurbetegeling - wastafel.

ZOLDER
- Zolderruimte= bergzolder met zijraampje – op de vloer ligt glaswolisolatie – houten dakconstructie met gebakken dakpannen.

KELDER (plafondhoogte: 1,93 m)
- Kelderruimte 1: (2,50 m x 3,95 m = 9,88 m²) – betonvloer – koele voorraadkelder, bereikbaar via trap vanuit de inkomhal.

TUIN
- Voortuin: een Araucaria araucana (Apenboom) siert de voorzijde van de woning – oprijlaan rechts en links van de woning.
- Zij- en achtertuin: gazon met serre – een dubbele garage in metselwerk met aanpalende berging staan rechts achteraan op het perceel – bestrating in grind.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.
Lees meer Verberg