INTERESSANTE INVESTERING: Commercieële ruimte en appartement.

Verkocht Kinrooi
Breeërsteenweg 274
In het centrum van Kinrooi gelegen eigendom, bestaande uit een gelijkvloerse commerciële ruimte en een volledig afzonderlijk appartement op de eerste verdieping. Het pand werd in 2014 nagenoeg volledig nieuw opgetrokken, en werd zo een modern en aantrekkelijk gebouw. Het pand voldoet aan de geldende EPB-normen, werd zeer kwalitatief gebouwd en beschikt over een zeer goede zichtlocatie!
Het pand ligt langs de verbindingsweg N73 tussen Kinrooi en Bree, met enorme passage en goede zichtbaarheid aan het rond punt van Kinrooi. Bree ligt op 10min., Stramproy op 7 min.

GELIJKVLOERS: HANDELSPAND 70m² netto vloeroppervlakte
EPC: B-score - attest nr 20220816-0002653870-KNR-1
De ruimte is ook uitermate geschikt voor kantoor, vrij beroep, detailhandel (bv. chocolaterie, geschenkartikelen, gelegenheidsartikelen …) …
- Winkelruimte: (9,01m/2,60m x 11,11m = 43m²) – volkeramische vloerbetegeling – lichte en nette ruimte met 2 etalages aan straatzijde – de glazen inkomdeur is aan de rechterkant, kant van de parking – de voordeur is een extra ... brede deur – de ruimte heeft dienst gedaan als wassalon en computerzaak, maar is zo gebouwd dat ze zeer eenvoudig aan elke andere functie aanpasbaar is.
- Berging: (1m x 1m = 1m²) - keramische vloerbetegeling – kleine afgesloten bergruimte onder de trap.
- Technische ruimte: (2,80m/1,40m x 2,80m = +/-4 m²) - keramische vloerbetegeling – hier bevindt zich de verwarmingsketel en zekeringenkast – toilet – uitgietbak – ook de zonneboiler bevindt zich hier.

EERSTE VERDIEPING: APPARTEMENT 62m² netto vloeroppervlakte
EPC: 136 kWh/m².
INGANG: rechts van het gebouw is een poort, waarachter het terras en de privé inkomdeur van het appartement gelegen zijn.
- Woonkamer: (5,06m x 4,51m = 22,82m²) – keramische tegelvloer – aangename leefruimte met ramen op voor- en zijgevel – zicht naar het rond punt.
- Keuken: (2,25m x 3,03m = 6,82m²) – keramische tegelvloer – open keuken bij de leefruimte – toegang tot de berging – ingericht met beige onder- en bovenkasten – inox spoelbak met afdruiprek en eengreepsmengkraan – keramische kookplaat – oven – dampkap – koelkast.
- Berging: (1,46m x 1,36m = 2m²) – keramische tegelvloer – hier bevindt zich de gaswandketel – aansluitingen voor wasmachine.
- Slaapkamer 1: (3,00m x 3,74m = 11,22m²) – keramische tegelvloer – de kamer ligt achteraan het appartement.
- Badkamer: (1,96m x 2,72m = 5,33m²) – keramische tegelvloer – ingericht met douche – badkamermeubel met onderkast en spiegel – hangtoilet.
- TERRAS: achter het gebouw ligt een beklinkerd terras van ca. 15m², privé horend bij het appartement.

PARKING
- 1 privé parkeerplaats is op het perceel. Op het rond punt ligt het gemeenteplein met gratis parking.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.
Lees meer Verberg