Mooi duplex appartement met ruim terras en parking

Verkocht Dilsen-Stokkem
Dorpsstraat 8 A 4
Hoogwaardig afgewerkt ruim duplex appartement (2008) van 126 m² met groot terras van 36 m², palend aan de eethoek. Op de eerste verdieping zijn woonkamer en keuken, op de tweede verdieping de 2 slaapkamers en badkamer. Zeer gunstig EPC A-label: 94kWh/m²!
Er is een privé parkeerplaats in de kelderverdieping, en er is parkeergelegenheid op het binnenplein.
De verwarming werkt op aardgas ; er is een nieuwe condensatieketel van oktober 2022.
De binnendeuren zijn mooie lijndeuren met RVS beslag. Vanaf de inkomhal is een mat-glazen deur naar de woonkamer. De ramen zijn in pvc met draai-kiep systeem en vliegenramen.
De elektrische installatie is goedgekeurd tot 2034.
Er is geen lift. Gemeenschappelijke kosten: 75 euro/maand.
Het appartement is gelegen op enkele minuten van Stokkem, waar uitgestrekte natuurgebieden en unieke fietsroutes langs de Maas in het landschap overheersen. Tegelijk is het bruisende Maasmechelen met zijn vele shoppingcentra op slechts 10min. gelegen. De bakkerij met tearoom bevindt zich aan de overkant van de straat. De ... dorpsslager ligt op 500m.

EERSTE VERDIEPING
- Inkom: (2,38m x 1,00m = 2,38m²) – keramische tegelvloer – verzorgd gastentoilet met handenwasbakje met spiegel en halve muurbetegling.
- Woonkamer: (8,10m x 4,86m/4,50m = 38,08m²) – keramische tegelvloer – lichte en ruime woonkamer met ramen op voor- en achtergevel – plafond met ingebouwde vierkante spots – schuifraam naar het terras – half open keuken.
- Keuken: (2,30m x 6,00m = 13,80m²) – keramische tegelvloer – open keuken ingericht in L-vorm met eetbarretje naar de woonkamer – ingericht in neutrale lichte kleur met greeploze kasten – onderbouw spoelbak met eengreepsmengkraan – keramische kookplaat – telescopische dampkap – koelkast – AEG oven (nieuw van 2024) – vaatwasmachine (nieuw van 2022).
- TERRAS: 38 m² - terras in 60x60 tegels – de gemetselde muren rechts en links – bereikbaar via schuifraam vanaf de eethoek – vorstvrije buitenkraan – meerdere stopcontacten – luifel met spots.
- Berging: (1,52m x 2,46m = 3,74m²) – bergruimte in de inkomhal – aansluitingen voor wasmachine – hier bevindt zich ook de cv-ketel en het ventilatiesysteem.

TWEEDE VERDIEPING
- Beukenhouten trap met kwartslag naar de verdieping, waarlangs spots in de muur zijn ingebouwd.
- Slaapkamer 1: (3,50m x 4,02m = 14,07m²) – laminaat vloer – kamer aan de achterzijde.
- Slaapkamer 2: (6,16m x 2,66m/4,64m = 20,86m²) – laminaat vloer – kamer aan straatzijde – beide slaapkamers hebben dakvlakramen met verduistering en muggenraam.
- Badkamer: (2,36m x 4,02m = 9,49m²) – keramische tegelvloer en volledige muurbetegeling – ingericht met ligbad – douche met glazen deur – badkamermeubel met dubbele wastafel en laden – brede spiegel – hangtoilet - dakvlakraam.

GARAGE
- 1 private autostaanplaats in de kelderverdieping.
- Op het binnenplein is ook parkeerruimte, met de huishoudelijke regel dat elk appartement hier 1 parkeerplaats kan benutten.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.
Lees meer Verberg