Industriegebouw 243 m² op perceel van 404 m².

Verkocht Dilsen-Stokkem
Energielaan 13
Op een nieuwe industrievleugel aan het “Industrieterrein Rotem” ligt deze bedrijfsunit. Het industrieterrein bestaat al lange tijd ; gerenommeerde bedrijven als Vasco, Alro, Tripan … zijn hier een gevestigde waarde. Het bedrijventerrein werd een aantal jaren geleden uitgebreid.
Het te koop gestelde goed maakt deel uit van deze uitbreiding: nieuwe straten werden aangelegd en nieuwe gebouwen werden gebouwd.
Verkoop onder registratierechten (12%).

INDUSTRIEHAL
- De hal is 10 m breed en 24 m diep.
- Dak met lichtstraat rookluiken.
- Gepolierde betonvloer.
- Sectionaalpoort en loopdeur op de voorgevel. De hal is zo voorzien om desgewenst eenvoudig een toilet en kitchenette te kunnen installeren.
- Vanuit de hal is nog een sectionaalpoort op de achtergevel die toegang verleent naar een omheind en beklinkerd buitengebied van 9 m x 10 m = 90 m².
- Er werd extra opslagruimte gecreëerd door een tussenvloer te maken van 10 m breed x 6 m diep in een stevige houtstructuur – houten trap.

PARKING
- Voor het pand: 3 eigen ... parkeerplaatsen – aangelegd in klinkers.

NUTSVOORZIENINGEN
- Elektriciteit is aangesloten.
- Momenteel is geen leidingwater aangesloten. Dit is wel mogelijk, water ligt voor de deur. Het pand heeft een eigen regenwaterput die momenteel gebruikt wordt voor de watervoorziening.
- Internet, telefonie: thans niet aangesloten, ligt wel voor de deur.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.
Lees meer Verberg