Residentie Désiree: 27 ruime app. + 2 penthouses. Eigen bewoning of investering!

Verkocht Maasmechelen
Herdersstraat 11 8
Op enkele minuten van Maasmechelen Village en Het Nationaal Park Hoge Kempen, ligt deze nieuwe “Residentie Désiree”, bestaande uit 27 ruime appartementen + 2 penthousen.
Het woonerf wordt gebouwd in 3 woonblokken, met in totaal 4 afzonderlijke ingangen en bijgevolg 4 afzonderlijke liften. De gebouwen situeren zich rond een centrale binnentuin van waaruit alle appartementen bereikbaar zijn.
Residentie Désiree is ontworpen onder moderne architectuur, mede door een combinatie van lichte gevelsteen, zwarte ramen en glazen balustrades.
Er werd speciale aandacht geschonken aan het creëren van grote leefruimtes, die vervolgens met schuiframen toegang verlenen tot de terrassen (10 tot 37 m² groot!). De appartementen gelijkvloers beschikken daarbij ook over een privaat tuintje.

Alle voorzieningen zijn binnen handbereik: supermarkten, M2 shoppingcenter, krantenwinkel op wandelafstand, bushalte voor de deur ... Tegelijk zijn de uitgestrekte bosgebieden van het Nationaal Park vlakbij, evenals de mooiste fietsroutes langs de Maas. ...
Maasmechelen biedt een uitzonderlijke combinatie van fashion, shopping, gastronomie, natuur en ontspanning. UNIEK IN BELGIË! Twijfel niet en kom investeren of kom wonen in Maasmechelen!

De appartementen worden volledig afgewerkt opgeleverd. In de prijzen is een goede standaard afwerking inbegrepen, waarbij u nog keuze hebt in vloeren, keuken, sanitair en binnendeuren bij de aangeduide leveranciers.
Bij ieder appartement hoort een ondergrondse kelderberging, bereikbaar via de lift. De ondergrondse parkeerplaatsen zijn vlot toegankelijk via de Herdersstraat of via de Rooshaegenweg.
Op de prijslijst is de laatst kolom (blauw gedrukt) de prijs INCLUSIEF de kelderberging en parkeerplaats.

Residentie Désiree bestaat uit 4 delen:
1)HERDERSSTRAAT 9 (BLOK B – kant Damart)
Dit gebouw bestaat uit 6 appartementen (2 per bouwlaag), elk met 2 slaapkamers.
Ieder van deze appartementen is 100,80 m² groot en beschikt over een terras. De 2 appartementen gelijkvloers beschikken over een privaat tuintje.
Indeling: woonkamer met open keuken (42 m²) - terras (11 m² of 12 m²) - 2 slaapkamers (14,90 m² en 9,42 m²) - badkamer (5 m²) - afzonderlijk toilet - berging (3,44 m²).

2) HERDERSSTRAAT 11 (BLOK A – deel 1)
Dit is het meest gevarieerde bouwblok van de residentie, die uit 11 eenheden bestaat. Het blok A bevindt zich aan de Rijksweg-kant, en bestaat uit:
- 3 appartementen van 73,8 m² + 11 m² terras, met 1 slaapkamer
- 3 appartementen van 93,10 m² + 10 m² terras, met 2 slaapkamers
- 3 appartementen van 98,80 m², waarvan 1 met een terras van 12 m² en 2 met een schitterend zuid-oostelijk gericht hoekterras van 21 m² terras, met 2 slaapkamers
- 1 penthouse van 145,80 m², met een terras van 28,60 m² aan de keuken en een terras van 20 m² aan de zithoek. 3 slaapkamers en extra grote kelderberging.
- 1 penthouse van 153,50 m², gelegen aan de zuid-kant van het gebouw. Hier is een zuid-westelijk gericht terras van 37 m² aan de eethoek! 3 slaapkamers, waarvan 1 met dressing.

3) HERDERSSTRAAT 13 (BLOK A – deel 2)
Hier bevinden zich 6 grote appartementen, 2 per bouwlaag, waarvan er 3 appartementen beschikken over 3 slaapkamers.
- 3 appartementen van 105,80 m² + 11 m² terras, met 2 slaapkamers
- 3 appartementen van 108,60 m² + 12 m² terras, met 3 slaapkamers

4) HERDERSSTRAAT 15 (BLOK C)
Dit gebouw van ook nog eens 6 appartementen (2 per bouwlaag) vormt een vrijstaand gebouw op zich. Ook ideaal als investering in zijn geheel! Elk van deze appartementen 101 m² groot + 11 m² terras.
Indeling: woonkamer met open keuken (42 m²) – terras op het westen (11 m²) - 2 slaapkamers (14,85 m² en 9,42 m²) - badkamer (5 m²) - afzonderlijk toilet - berging (3,44 m²).

Er wordt verkocht onder het regime van de woningbouwwet (Wet Breyne), dat de koper een volledige garantie en bescherming biedt.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.
Lees meer Verberg