Nieuw appartement in Residentie Heros

Verkocht Dilsen-Stokkem
Brammert 3
Laatste appartement: Appartement 1.2 - gelegen op de eerste verdieping (lift aanwezig), aan Brammert. Oppervlakte: 101 m² + 11 m² terras.

Foto's op deze site zijn deze van het model-appartement.
Het nog te koop aangeboden appartement is momenteel afgewerkt tot de chape. Zo kunt u nog zelf keuken, vloeren, badkamer ... kiezen!

In het charmante Stokkem laten wij u kennis maken met Residentie HEROS, een nieuwbouwproject van 12 appartementen op het “Heldenplein”, aan de hoek van de Arnold Sauwenlaan met Brammert, tegenover de voormalige notariswoning Elens.
Op een mooie en goed bereikbare locatie kan u genieten van 10 nieuwe moderne appartementen en 2 penthouses. Naast een zeer degelijke standaard-afwerking is hier ook het comfort van aangename terrassen, ruime parkings en een lift aanwezig. Men hoeft geen trappen te maken, ook niet in de appartementen zelf!
De bewoonbare oppervlakten van de appartementen bedraagt 89 m² tot 114 m². De terrassen zijn ca. 11m². Er zijn 4 appartementen met een tuin(tje). Er is keuze tussen 1, 2 of 3 ... slaapkamers.
De verkoop gebeurt volgens de Wet Breyne: de verkoper levert een 100% voltooiing-garantie verstrekt door een erkende financiële instelling.

De plannen zijn beschikbaar onder de downloads op www.lumaro.be.
Vastgoedinfo in aanvraag..
PRIVAAT APPARTEMENT
- Inkomhal: keramische tegelvloer – een heel aantal appartementen zijn voorzien van een private toegangsdeur.
- Gastentoilet: bij de inkomhal – voorzien van keramische tegelvloer – wit hangtoilet met spaartoets - muurbetegeling (€25/m²) tot op deurhoogte, steeds eindigend met een hele tegel – hangtoilet – handenwasbakje met kraan – de deur heeft een vrij-bezet slot.
- Woonkamer: de leefruimtes en keuken zijn voorzien van een duurdere keramische tegelvloer (€35/m²) – schuifdeur naar het terras.
- Keuken: de keukens worden ingericht met toestellen van een kwalitatief hoogstaand merk en zijn in de kleur inox-look – model en kleur van de deurfronten nog te bepalen – dampkap met koolstoffilter – budget: 6.000 euro incl. btw.
- Slaapkamers: laminaatvloer (€22,95/m²) – op elke slaapkamer is tv- en internetaansluiting
- Nachthal: laminaatvloer.
- Badkamer: keramische tegelvloer - sierradiator - de deur heeft een vrij-bezet slot – voorzien van een acryl bad (170 x 70cm) OF inloopdouche (120 x 90cm met waterdichte kerdi doek. -thermostatische kraan - dubbele lavabo + 1greepsmengkraan muurbetegeling (€25/m²) tot op deurhoogte, steeds eindigend met een hele tegel. Sierradiator. Sanitaire toestellen in overeenstemming met de opstelling op de verkoopplannen - budget € 3.500 euro incl. btw.
- Berging: tegelvloer – aansluitingen voor wasmachine en condensatiedroogkast.

AFWERKING - MATERIALEN
- Binnenschrijnwerk: toegangsdeuren van de appartementen beschikken over een veiligheidscilinder - deurbeslag in blank metaal – de verdere binnendeuren in het appartement zijn zware schilderklare deuren.
- Venstertabletten: natuursteen Jura Grau of Mocca, 2 cm dik.
- Verwarming: vloerverwarming op aardgas in het volledige appartement - warm water tevens via de gaswandketel.
- Terrassen: dakterrassen: keramische tegels op regelbare dragers.
- waar overdekte terrassen zijn, zijn deze afgewerkt met geschilderde watervaste gyproc tegen het plafond met ingebouwde spot.
- Balustraden en leuningen: gelakt metaal in dezelfde kleur als de ramen, en/of met een glazen paneel.

GEMEENSCHAPPELIJKE DELEN
- Trappenhal wordt in natuursteen vloeren en traptreden uitgevoerd
- Muren in de gemeenschappelijke delen worden door de bouwpromotor geschilderd
- Verlichting wordt geschakeld via bewegingsschakelaar In gemeenschappelijke gangen, trappenhuizen, bergingen en garages wordt een verlichting toegepast met aanwezigheidsdetectie om te voorkomen dat het licht onnodig blijft branden.
- Gemeenschappelijke inkomdeur met elektrisch slot, bedienbaar via de parlofoon vanuit alle individuele woongelegenheden. Het buitentoestel is een moderne videoon Mits een meerprijs van € 400.
- Het brievenbusgeheel wordt ingewerkt in wand met een natuursteen en/of mdf afwerking en spiegel
- Vloermatkader met bijbehorende mat.
- Liftinstallatie voor minimum 6 personen, zonder hinderlijke geluidsoverlast.
- In de kelder is een lokaal voor containers en/of vuilniszakken.
- Regenwaterput die zal gebruikt kunnen worden voor wassen van de wagens, schoonmaak en beregenen van de groenvoorzieningen.

MITS MEERPRIJS IS HET MOGELIJK VOLGENDE WERKEN TE LATEN UITVOEREN DOOR DE BOUWPROMOTOR
- een videofoon kan geplaatst worden i.p.v. een parlofoon (meerprijs 400 euro)
- Aanpassing van de binnen-indeling van het appartement (niet wat de draagmuren betreft).
- Alarminstallatie.
- Inbouwspots in verlaagde plafonds.
- Bekabeling voor muziekinstallatie.
- Gashaard (principieel alleen mogelijk op de bovenste verdieping).
- Airco (eventuele boetes in het kader van EPB zijn ten laste van de koper).
- Dressingkasten/inbouwkasten.

BETALING: WET BREYNE
Wet Breyne houdt in: betaling in schijven naargelang de afwerking van het appartement.
Bij de compromis wordt 5% betaald van de totale koopsom; bij het verlijden van de akte: grondwaarde + registratierechten (onder aftrek van het betaald voorschot), notariskost, aandeel basisakte + de bouw (voor zover al uitgevoerd). U betaalt dus enkel wat er al staat. De verdere bedragen worden in schijven betaald, naargelang de afwerking vordert.
Aansluiting op water, gas en elektriciteit, riolering, en aandeel basisakte zijn ten laste van de koper (geschat op ca 5.000 euro). Met deze kost is rekening gehouden in de prijsberekeningen.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.
Lees meer Verberg