Verzorgd appartement met 2 slaapkamers

Verhuurd Maasmechelen
Langstraat 133 2
Aan de rand van shoppingcenters en horeca-gelegenheden duplex appartement op eerste en tweede verdieping. Het appartement is gelegen in Eisden-dorp, op loopafstand van de historische werd mooi gerenoveerd:
In woonkamer en keuken zijn nieuwe laminaat vloeren (2008), plafonds met inbouwspots, volledig nieuwe badkamer met inloopdouche met glazen wand, open trap naar de slaapverdieping waarlangs muurspots zijn geplaatst, 2 fraaie slaapkamers met inbouwkasten …
Airco.
In het gebouw zijn slechts 3 appartementen. Er is geen externe syndicus en er worden geen gemeenschappelijke kosten betaald.
- Huur: 725 euro.
- Gemeenschappelijke kosten: 0 euro.
- Huurwaarborg: 2 175 euro.
- Beschikbaar: in overleg
Er is geen terras.

EERSTE VERDIEPING
- Woonkamer: (3,80 m x 6,90 m = 26,22 m²) – laminaatvloer – lichte een aangename woonkamer met grote ramen op de voorgevel – plafond met inbouwspots – aan een zijhoek van de woonkamer vertrekt een trap met open traptreden naar de slaapverdieping – langs deze trap zijn spots met sfeerverlichting in de ... muur ingebouwd - in de woonkamer is een airco – overname bespreekbar.
- Keuken: (2,90 m x 3,25 m = 9,43 m²) – laminaatvloer – gelegen aan de voorzijde van de woning – ingericht in L-vorm met aanbouwkeuken – kunststof werkblad – inox spoelbak met afdruiprek en eengreepsmengkraan – vaatwasmachine – keramische kookplaat – dampkap – koelkast – oven.
- Berging: (1,30 m x 0,80 m = 1,04 m²) – met aansluitingen voor wasmachine – hier is ook de gaswandketel merk Vaillant.
- Badkamer: (2,65 m x 2,35 m =6,23 m²) – de badkamer is zeer mooi vernieuwd! – volledige vloer- en muurbetegeling – breed wastafelmeubel met laden en spiegelkast – afzonderlijke bijhorende kolomkast – hangtoilet – inloopdouche met glazen wand.

TWEEDE VERDIEPING
- Nachthal met groot veluxraam.
- Slaapkamer 1: (3,80 m x 3,75 m = 14,25 m²) – laminaat vloer – beide slaapkamers bieden plaats aan een dubbelbed en beschikken over een ingebouwde kastenwand van 3,80 m breed!
- Slaapkamer 2: (3,80 m x 3,75 m = 14,25 m²) – laminaat vloer – elk van de slaapkamers heeft een groot veluxraam met verduisteringsgordijn op de achtergevel.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.
Lees meer Verberg