Hartje STOKKEM : bouwperceel voor 2 woningen

Verkocht Stokkem
Meufelstraatje 1
PRIJS VERLAAGD ! Belangrijk : hier is geen recht van doorgang waar u de bruine poort ziet op de achter perceelsgrens. Die poort gaat dicht.
In het volle centrum van Stokkem, het Meufelstraatje, juist achter het Oud Stadhuis van dit historisch stadje, ligt deze bouwgrond, bestemd voor de bouw van 2 aaneensluitende woningen.
Het perceel paalt aan terrein van het Oud Stadhuis en loopt door, richting Poelstraat, met 16,25 m aan het Meufelstraatje, tot aan de tuin van woningen Poelstraat 8 en Poelstraat 8A. Zowel de linker- als de rechter perceelsgrens mag bebouwd worden.
Aan de voorzijde ligt de bouwlijn op de rooilijn.
De achterste perceelsgrens mag op het gelijkvloers bebouwd worden met een gesloten gevel. De verdieping kan inspringen (zonneterrassen).
Mits goedkeuring door de Stad Dilsen-Stokkem, en onder voorbehoud, zou hier mogelijk zijn : bouw van 2 appartementen of bouw van 2 woningen. Telkens moeten 2 parkeerplaatsen / garages voorzien zijn.
Linkerwoning (naar het Stadhuis toe) : hier mogen vensters op de linkergevel – met ... zicht op het terras achter het Stadhuis.
Rechterwoning (naar de Poelstraat toe) : hier mogen geen vensters in de rechtergevel.
Vastgoedinfo in aanvraag.
De bebouwbare oppervlakte bedraagt de volledige terreinoppervlakte van 2a35ca.
Vastgoedinfo in aanvraag.

- Perceelsopp.: 2a 35ca = 235 m²
- Oriëntatie: voorzijde is zuidkant (terrassen)
- Breedte perceel: 16,25 m
- Diepte perceel: 14,00 m
- Bebouwbare opp.: 235 m²
- Er werd verzaakt aan de verkavelingsvergunning

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.
Lees meer Verberg