Projecten

Residentie "Aquila": 12 NIEUWE app. in Dilsen-centrum!

Europalaan 14 - 3650 Dilsen-Stokkem
In het centrum van Dilsen gelegen schitterend nieuwbouw project, bestaande uit 12 appartementen, ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergruimten. Elk van de appartementen heeft terras op het zuiden: aan de achterzijde van het gebouw. Vooraan de Residentie Aquila is zicht op Kasteel Ter Motten (het stadhuis van Dilsen) en het Kasteelpark. Ieder appartement heeft alle ruimtes op eenzelfde verdieping (geen trappen in het appartement zelf), beschikt over een zeer lichtrijke woonkamer en een doordachte indeling. Lift aanwezig tot in de kelder! Vastgoedinfo in aanvraag. Het project bestaat uit: - GELIJKVLOERS: 2 appartementen met 2 slaapkamers + 2 appartementen met 1 slaapkamer, allen met een terras van 30m². - 1e VERDIEPING: 3 appartementen, elk met 2 slaapkamers, waarvan 1 appartement met een groot terras van 26m²! - 2e VERDIEPING: 3 appartementen, elk met 2 slaapkamers. - 3e VERDIEPING: 2 penthouses met een woonkamer van 50m² en 2 slaapkamers. - KELDER: autostandplaatsen en private kelderbergingen – gemeenschappelijke fietsenbergruimte. Vraag ons gerust al verdere informatie: telefonisch (089 75 33 08), per mail (info@lumaro.be), of kom vrijblijvend langs op ons kantoor (Lanklaar, Broekhofstraat 1)!

Gemeente Dilsen-Stokkem
Sold 0 %
Prijs van 192 000 tot 264 000

4 nieuw te bouwen woningen - Pannenhuisstraat Dilsen

Pannenhuisstraat 34 - 3650 Dilsen-Stokkem
Nieuw te bouwen Woonerf met 4 (2 x 2) half open bebouwingen. Elke woning ligt op een mooi perceel grond van ca. 750m² en telt 4 slaapkamers op de verdieping. Goede bereikbaarheid, op 1km van scholen, winkels, stadhuis... en kortbij natuur- en groengebieden, het Kanaal... Er is een regenput (7.500 L) en aansluiting op de riolering. De gevelsteen is een lichte steen (wit-beige) en het buitenschrijnwerk is in PVC; de hoogwaardige PVC profielen -kleur antraciet- hebben hoogrendementsglas. Dorpels aan ramen en deuren zijn in blauwe hardsteen (arduin) uitgevoerd. Afvoeren en goten zijn in zinkwerk. Het plat dak is geïsoleerd en bedekt met EPDM rubber. Dakrandprofiel in aluminium. Opbouw van het dak: betongewelf 120mm – druklaag 40mm – hellingsbeton min. 30mm – dampscherm – afschotisolatie XPS 200mm – PVC dakbedekking met ballast. De scheidingswanden tussen de woningen zijn dubbele muren met spouwisolatie. De trap naar de verdieping is een gegoten betontrap, sierlijk gemaakt met 2 x kwartslag en 2 bordessen. Een ruime leefruimte van 60m² bestaat uit 1 geheel van eetkamer, zitkamer en keuken. Een doorzon kamer met volop tuinzicht. Aansluitend aan de woonkamer is een terras over heel de breedte van de woonkamer: 8,00m x 3,00m = 24m². De woning kan zowel in ruwbouw water- en winddicht als volledig afgewerkt gekocht worden. De prijs van 240.000 euro is ruwbouw (casco). Dat houdt in: de dragende constructie en de buitenafwerking, met ramen en buitendeuren. Geen vloer en betegeling, geen binnendeuren, geen keuken en sanitair, noch elektriciteit, verwarming of ventilatie, aansluiting meters of nutsvoorzieningen. Afwerking is mogelijk voor een meerprijs van 47.000 euro excl. btw. Afgewerkte woning: 287.000 euro excl. btw. Uw interesse waard! Kom de plannen inkijken bij ons op kantoor!

Gemeente Dilsen-Stokkem
Sold 0 %
Prijs van 239 000 tot 287 000

TE HUUR: Nieuwbouwproject: 5 app. boven apotheek “Bellen”

Rijksweg 730 - 3650 Dilsen-Stokkem
TE HUUR: Nieuwbouwproject, centraal gelegen in Rotem langs de doorgaande Rijksweg, boven de nieuwe apotheek “Bellen”. Nabij plaatselijke voorzieningen zoals: winkels, scholen, horeca… Project bestaat uit 5 appartementen (en de handelsruimte/apotheek gelijkvloers): 1E VERDIEPING: 2 appartementen: 84m² en 96m² 2e VERDIEPING: 3 appartementen: 90m², 99m² en 103m² Ieder appartement beschikt over zonnepanelen, minstens 2 slpks., terras, (kelder)berging en een ondergrondse privé autostaanplaats. Alle appartementen zijn voorzien van zonnepanelen. Er is mechanische ventilatie voorzien in iedere woongelegenheid. De appartementen worden met hoogwaardige materialen afgewerkt, waardoor een uitstekend E-peil tot stand komt (in opmaak). Er werd reeds een witte verflaag aangebracht op plafond en muren, een tweede verlaag wordt door de huurder aangebracht. Beschikbaar: vanaf 1 oktober 2019. Gemeenschappelijke kosten: 50 euro/maand. Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Gemeente Dilsen-Stokkem
Sold 100 %
Prijs van 725 tot 775
4678

Residentie "The John's": nog 7 appartementen

Steenkuilstraat 41 - 3630 Maasmechelen
De nieuwbouwppartementen beschikken elk over een ondergrondse autostaanplaats, een afgesloten kelderberging en een terras. Eigen inbreng in afwerking van keuken en badkamer is mogelijk! Het gebouw is voorzien van lift en omvat: - 3 appartementen gelijkvloers - 3 appartementen - 2 penthousen Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Gemeente Maasmechelen
Sold 42 %
Prijs van 183 000 tot 230 000

Staat uw droomwoning nog niet in ons aanbod?

Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze recentste panden.
Heeft u nog vragen of interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Schrijf u inSchrijf u in Contacteer onsContacteer ons