Projecten

4187

Goed gelegen verkaveling kortbij centrum Neeroeteren, kortbij natuurgebieden

Akkerstraat 1 - 3680 Neeroeteren
Op wandelafstand van het centrum van Neeroeteren gelegen. - Hoofdbestemming: wonen in de vorm van residentieel gebruik ; indien de ruimtelijke context en de bouwkavel het toelaten kan om sociale redenen een zogenaamde zorgwoning (kangoeroewoning) toegestaan worden - Nevenbestemmingen zoals vrije beroepen, diensten en kleinhandel zijn toegestaan voor zover ze deel uitmaken van de normale uitrusting van de woonomgeving en voor zover ze geen hinder vormen voor de normale woonkwaliteit , max. 50 % van het gelijkvloers is toegelaten. Horeca is niet toegestaan. - Bouwbreedte: op gelijkvloers en verdieping zoals aangeduid op het verkavelingsplan - Bouwdiepte: zie verkavelingsvoorschriften - Bouwhoogte: zie verkavelingsvoorschriften - Dakvorm: platte daken of hellende daken met de nok in hoofdzaak evenwijdig aan de rooilijn en een dakhelling van max. 50° met een geïntegreerde dakuitbouw over max. 2/3 van de gevelbreedte. In het dak zijn enkel ruimten eigen aan het wonen toegelaten. - Materialen: de gevelmaterialen bestaan voor min.60% uit baksteenmaterialen. Als overige gevelmaterialen worden beton, glas natuursteen, afgecementeerd metselwerk, sidings of hout toegelaten. - Dakmateriaal: roofing of EPDM voor platte daken en pannen, leien, zink of in het dakvlak geïntegreerde zonnepanelen voor de hellende daken. - Parkeergelegenheid: binnen het volume moet minstens 1 parkeerplaats voorzien worden. - Geschakelde hoofdvolumes in halfopen bebouwing: zie verkavelingsvoorschriften - Voortuin: verharding wordt enkel toegelaten in functie van de opritten en de toegangen tot de woning - Achtertuin: max. 45% van de totale oppervlakte mag verhard worden in de vorm van terrassen, wandelpaden, toegangen en waterpartijen. Minstens 55% dient effectief als groen met gras, bodembedekkers, planten en heesters te worden aangelegd. - Een zwembad wordt als verharde oppervlakte beschouwd; een zwemvijver wordt als groene oppervlakte beschouwd - Tuinberging: zie verkavelingsvoorschriften - Haagbeplanting: hagen dienen een sterke privacy te geven van vooral de leefvertrekken in de woning en dan specifiek vanuit het openbaar domein. Zie verkavelingsvoorschriften

Gemeente Neeroeteren
Sold 57 %
Prijs van 70 000 tot 99 000
2039

Nieuwbouw project Residentie ‘De Klaproos’

Brugsestraat 73 75 - 8211 Aartrijke
Kwaliteitsvol appartementen, met 1, 2 of 3 slaapkamers, in het hartje van Aartrijke. MITS GOEDKEURING. Het gebouw omvat gelijkvloers: 1 appartement /bureel + garages (mogelijkheid om garage bij te kopen) – 3 appartementen op de eerste verdieping - 3 duplexen en een éénslaapkamer appartement op de 2de verdieping. Alle bewoners kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging en het gemeenschappelijk hok voor huisvuil. Lift aanwezig! De winkels op wandelafstand! ‘De Klaproos’ : Comfortabel wonen, in een stijlvolle residentie met uw persoonlijke inbreng van materiaalkeuze! Welkom! Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Gemeente Aartrijke
Sold 60 %
Prijs van 185 000 tot 298 000

Optimaal comfortabele appartementen!

Dorpsstraat 7 - 8490 Jabbeke
In hartje Jabbeke, ‘Residentie Zonneweelde’. De residentie “De Zonneweelde” bestaat uit 1 overkoepelend appartementsgebouw, bestaande uit 12 appartementen. Het appartementsgebouw beschikt over 2 afzonderlijke delen, die volledig van elkaar gescheiden zijn, met telkens 6 appartementen. Lumaro Vastgoed biedt u het linkergedeelte te koop aan. 6 appartementen (2 slaapkamers) en 7 achtergelegen bovengrondse garages. Het betreft een stijlvolle en duurzame constructie met een minimum aan onderhoud voor zowel privatieve als gemeenschappelijke delen. Elk appartement wordt zover mogelijk afgewerkt, zonder hierbij voorbij te gaan aan de persoonlijke inrichtingskeuzes van de eigenaar: vloeren, afgewerkte elektrische installaties, afgewerkte verwarmingsinstallatie, ingerichte keuken en badkamer. Enkel de schilderwerken in het appartement dienen nog zelf te worden uitgevoerd. De doordachte planopbouw en binnenindeling, alsook de weloverwogen keuze van de materialen, staan borg om u in de residentie “De Zonneweelde” een optimaal comfort en woongenot te verzekeren. De residentie wordt uitgerust met brede deuren en gangen voor uw comfort. Een moderne inox-rolstoeltoegankelijke lift brengt u naar uw appartement op de 1ste of 2de verdieping. Ieder appartement beschikt over een individuele condensatieketel met doorstroomsysteem voor warm water, vloerverwarming. De videofoon is van een automatische deuropener voorzien. Vastgoedinfo in aanvraag. Alle plannen, prijzen en lastenboek op kantoor!

Gemeente Jabbeke
Sold 50 %
Prijs van 253 000 tot 277 500
3029

Nieuwe appartementen , in kleine residentie, in hartje Zedelgem!

Groenestraat 61 - 8210 Zedelgem
Centraal gelegen appartementen in het centrum van Zedelgem, nabij winkels, school, bshalte, .... Het project omvat GELIJKVLOERS: 1 appartement met 2 slaapkamers en terras EERSTE VERDIEPING: 1 appartement met 2 slaapkamers en terras TWEEDE EN DERDE VERDEIPING: 1 duplex appartement rechts met 2 slaapkamers en 1 duplex appartement met 1 slaapkamer links STANDPLAATSEN: Achteraan, gelijkvloers, bevinden zich 2 standplaatsen en de fietsenberging. Via de achtergelegen straat, hebt u vlot toegang. De appartementen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. Ruime woonkamers, ingerichte keukens en badkamers. Overal zijn tegels voorzien. Ieder appartement beschikt over zijn eigen aansluiting van water, gas, elekriciteit, telefoon, distributie. (Aansluitingen nutsvoorzieningen zijn ten laste van de kopers.) Er is centrale verwarming op aardgas, met thermostaat. Plaatstalen radiatoren doorheen het appartement. De warmwaterproductie is eveneens via de cv. Videofoon is in ieder appartement voorzien, met bediening van het elektrisch slot gelijkvloers. Lift aanwezig. De schilderwerken in de gemeenschappelijke delen worden uitgevoerd door de verkoper. Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van gegevens en afmetingen.

Gemeente Zedelgem
Sold 100 %
Prijs van tot
Project Opitter Kievitstraat - 4 woningen

4 Pastoriewoningen in Opitter - Kievitstraat

Kievitstraat - 3960 Opitter
Dit project omvat 4 woningen in Pastoriestijl : (2 x 2) half open bebouwingen , goed gelegen nabij centrum Opitter (Bree). Ze hebben elk een naastliggende carport en achterliggende tuin. De woning kan zowel in ruwbouw water- en winddicht als volledig afgewerkt gekocht worden. Ze zijn reeds volledig opgetrokken, ramen en buitendeuren zijn geplaatst, carport is gebouwd. De tuin is aangelegd met oog op eenvoudig onderhoud. De omheining naar de buren is geplaatst : draadafsluiting 2 m hoog, met geweven doek. De stijlvolle bouwstijl, goede ligging en zonneligging, bereikbaarheid maken de woning aantrekkelijk. Gevelsteen : Beerse steen. Spouwisolatie 14 cm PIR spouwplaten Utherm Wall. De scheidingswanden tussen de woningen zijn dubbele muren : silicaatstenen 15 cm en met 4 cm rotswol spouwisolatie. Aansluiting op de riolering. Regenwaterput van 5.000 L : bij afwerking worden hierop de toiletten aangesloten. Dakwerken : dak in kleidakpannen Koramic 44 Oud Latem blauw. Plat dak (10j waarborg) : welfsels, geisoleerd, plat dak is bedekt met elastomeerbitumen (zeer elastish, betrouwbare en sterke naaddichting, lange levensduur). Hanggoten en afvoerbuizen zijn in zink uitgevoerd. Ramen en buitendeuren zijn uitgevoerd in houten Renaissanceprofielen en met hoogrendements-beglazing met k 1,1 W/m²K. Dorpels aan ramen en deuren zijn in blauwe hardsteen uitgevoerd. Brievenbus en huisnummer worden geplaatst. Afgewerkt zijn ze inclusief keuken, ventilatiesysteem, bepleistering en plafonnering, vloerisolatie, wand-, vloertegels en plinten, raamtabletten, sanitaire installatie , cv installatie met condensatie combi-gaswandketel en paneelradiatoren, elektriciteit, binnendeuren en -schrijnwerk. Tevens inclusief het EPB (energie-attest) en P.I.D. (post interventie dossier). Er zijn geen schilderwerken inbegrepen. GELIJKVLOERS (plafondhoogte: 2,62 m) - Inkom - Toilet - Leefruimte - Keuken - Wasplaats/ berging EERSTE VERDIEPING (plafondhoogte: 2,53 m) - Nachthal met venster – beukenhouten trap of betonnen trap naar het 2de / zolderverdiep - Slaapkamer 1 - Slaapkamer 2 - Badkamer TWEEDE / ZOLDERVERDIEP (NOKhoogte: 3,00 m) - Nachthal - Slaapkamer 3 TUIN : - Aangelegd : gazon 60 m² - 100 m² - Omheind TERRAS -26 m² -Uitgevoerd op volle grond en bevloerd in Chinese arduintegels, geplaatst in een mortelbed CARPORT - Langs de woning, aangebouwd - 26 m² - Poortje naar het terras - Beklinkerd : klinkers waalformaat ( 210 mm x 50 mm) - Dak in kleidakpannen zoals de woning zelf, dit dak is niet geisoleerd. Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Gemeente Opitter
Sold 25 %
Prijs van 178 500 tot 195 750
2193

Nieuwbouwproject Residentie 'De Vlasschaerd'

Koning Albertstraat 1 - 8210 Veldegem
Dit schitterend project, gelegen in het centrum van Veldegem, is voorzien van een winkel, 15 appartementen, 1 garage en 15 autostaanplaatsen. De appartementen worden eigentijds afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, volgens een gedetailleerd lastenboek, beschikbaar op kantoor. Alle informatie en een gedetailleerde kostenberekening is eveneens beschikbaar op ons kantoor. Aarzel niet ons te contacteren op 050 28 02 65, of komt vrijblijvend langs op het kantoor te Veldegem, Koningin Astridstraat 27. Dit stijlvol gebouw omvat: GELIJKVLOERS Een grote winkelruimte van +/- 100m² 1 garage en fietsenberging 3 appartementen met 2 slaapkamers en groot terras (nrs. 1, 2 en 3) EERSTE VERDIEPING 3 appartementen met 2 slaapkamers ( nrs. 7, 8 en 9 ) 1 appartement met 1 slaapkamer ( nr. 5 ) 2 appartementen met 3 slaapkamers ( nrs. 4 en 6 ) TWEEDE en DERDE VERDIEPING 2 duplex appartement met 2 slaapkamers ( nrs. 11 en 13 ) 4 duplex appartementen met 3 slaapkamers ( nrs.14, 15, 10 en 12 ) KELDER - Ondergrondse parking met 15 staanplaatsen: kan aangekocht worden. - Privé berging bij elk appartement. Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Gemeente Veldegem
Sold 79 %
Prijs van 175 000 tot 290 000

Moderne nieuwbouwresidentie op de markt van Veldegem!

Markt 5 - 8210 Veldegem
6 nieuwbouw appartementen en 10 bovengrondse garages met zicht op de Markt van Veldegem. Centraal gelegen nabij winkels, scholen, bushaltes, ontspanning... Zeer vlotte verbinding met de E40 en E403. Lastenboek en plannen zijn beschikbaar op kantoor. Ruime inspraak in afwerking van de appartementen! Doordat deze appartementen voldoen aan een zeer strenge energienorm is een korting op het onroerende inkomen mogelijk. De appartementen zijn standaard uitgerust met een ventilatiesysteem C. Dit kan mits meerkost aangepast worden naar type C+ of D. GELIJKVLOERS 00.01_ 74,27 m² met een terras van 8,93 m² EERSTE VERDIEPING 3 ruime appartementen met terras(sen) 01.01_124,53 m² met een terras van 15,95 m² 01.02_126,43 m² met een terras van 23,70 m² 01.03_113,45 m² met 2 terrassen, één van 14,55 m² en één van 13,8 m². TWEEDE VERDIEPING 2 ruime appartementen met subliem terras 02.01_ 109,52 m² met een terras van 28,44 m² 02.02_ 121,90 m² met een terras van 42,03 m²

Gemeente Veldegem
Sold 50 %
Prijs van 182 000 tot 305 000
4131

Stijlvolle residentie "Rosas" in het bruisende Eisden

Oude Baan 81 - 3630 Maasmechelen
"Residentie Rosas": een centraal gelegen nieuwbouwproject bestaand uit 4 gelijkvloerse commerciële ruimtes en 18 bovenliggende appartementen met 1 tot 3 slaapkamers. Ondergronds werden staanplaatsen en kelderbergingen voorzien; achteraan de residentie bevinden zich bovengrondse staanplaatsen. De architectuur is tijdloos en immer stijlvol; de indelingen zijn doordacht en uiterst comfortabel! Elk appartement is bereikbaar met de lift, en heeft telkens alle woon- en slaapruimtes op één niveau. "Maasmechelen": een samenvatting voor Fashion, shopping, gastronomie en ontspanning! De residentie is gelegen vlakbij de winkelstraten Pauwengraaf en Kruindersweg met o.a. Fashion Pont en het gloednieuwe New Paris Londres! Temidden shoppingcenters, op enkele minuten van tal van eetgelegenheden, Outlet Shopping Maasmechelen Village, Euroscoop, Decathlon, ... SAMENVATTING - Gelijkvloers: 4 commerciële ruimtes - 10 appartementen met 1 slaapkamer - 6 appartementen met 2 slaapkamers - 2 appartementen met 3 slaapkamers De appartementen worden afgewerkt volgens een gedetailleerd lastenboek, beschikbaar op kantoor. - pvc ramen met dubbele beglazing - draai-kiep raam in elke ruimte. - tegelvloeren voorzien in inkomhal, nachthal, toilet, keuken, berging, badkamer (leverancier IC Vloeren voor het Leven, Genkersteenweg 69, 3500 Hasselt, tel. 011 23 27 37). Living en slaapkamers worden in chape voorzien. - badkamer wordt ingericht, met inspraak door de koper, met bad en/of douche, zoals ingetekend op de plannen (leverancier Van Marcke, Genkersteenweg 280, Hasselt, tel. 011 85 95 30). In de badkamer komt muurbetegeling tot op 1,40m hoogte, aan de eventuele douche wordt tot het plafond betegeld. - keukens worden geplaatst, met inspraak door de koper (leverancier Franssen keukens, Genkersteenweg 148, 3500 Hasselt, tel. 011 23 53 91 of in Maasmechelen: Rijksweg 551, tel. 089 70 14 50). - centrale verwarming op aardgas Alle informatie en gedetailleerde kostenberekening is beschikbaar op ons kantoor. Aarzel niet ons te contacteren op 089 75 33 08, of komt vrijblijvend langs op het kantoor te Lanklaar, Broekhofstraat 1. Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Gemeente Maasmechelen
Sold 79 %
Prijs van 98 500 tot 189 500
3380

Nieuwe residentie in winkelstraat

Pauwengraaf 51 - 3630 Eisden
Langsheen de bekendste winkelstraat van Eisden "De Pauwengraaf", bevindt zich het nieuwbouwproject "Ta Pagonia". Dit project bestaat uit twee afzonderlijke appartementsblokken die met elkaar in verbinding staan via een grote ondergrondse parkeergarage. Het gebouw langsheen de Pauwengraaf beschikt over een uitgesproken architecturale voorgevel en biedt plaats aan twee commerciële ruimtes, 6 appartementen en 2 penthouses. Hiervan zijn nog 1 appartement en 1 penthouse te koop. Het woonblok aan de achterliggende, rustigere Mie Merkenstraat biedt plaats aan 2 gelijkvloersappartementen en 8 appartementen op de hogere verdiepingen, waarvan er nog 4 te koop zijn. Via de Mie Merkenstraat kan men tevens de parking in het binnengebied bereiken evenals deze in de ondergrondse garage. Deze laatste biedt plaats aan 38 garages en 9 kelderbergingen.

Gemeente Eisden
Sold 40 %
Prijs van 166 560 tot 231 300

Centraal gelegen Residentie De Warande

Rijksweg 403 - 3630 Mechelen-aan-de-Maas
Residentie De Warande, gelegen in het hart van het bruisende Maasmechelen! Het gebouw paalt enerzijds aan de Rijksweg, maar heeft ook de residentieel gerichte vleugel weg van de Rijksweg. Op wandelafstand zijn alle gemeentediensten, supermarkten, bakker … gelegen! Ook de nieuw aangelegde speeltuin van de gemeente en nieuwe sporthal zijn binnen zichtlocatie! De residentie herbergt o.a. een natuurwinkel, kapper en interieurzaak. Welkom thuis!

Gemeente Mechelen-aan-de-Maas
Sold 83 %
Prijs van 144 962 tot 194 632

EISDEN - Eigentijds woonproject “Residentie Vignola”

Rijksweg 143 - 3630 Eisden
RESIDENTIE VIGNOLA wordt binnenkort gebouwd nabij het dorpscentrum van Eisden en het stadcentrum van Maasmechelen op de hoek Rijksweg/Eisdenweg. De residentie bestaat uit: - 10 appartementen - 1 penthouse - 2 handelspanden - 1 half vrijstaande woning Belangrijk: het gebouw is geschikt voor elke leeftijd: 2 LIFTEN bereiken elk appartement (lift tot in de kelder!) ; er zijn geen trappen in de appartementen, alle ruimtes liggen op 1 niveau. Bij elk appartement en bij de winkels is een private ondergrondse autostandplaats en afgesloten kelderberging inbegrepen. Gelijkvloers zijn 3 woonentiteiten met terras en privé tuintje. Ook elke bovenliggende wooneenheid beschikt over een ruim terras. De gevarieerde indelingen met 1 en 2 slaapkamers bieden een waaier aan keuze! Maasmechelen is de plek bij uitstek voor wonen, alsook voor uw tweede verblijf! Deze bruisende gemeente beantwoordt aan ieders wens: naast de shoppingcenters M2, de merkenboetieks van Maasmechelen Village en de vele grote winkelketens, is er ook uitgebreid aanbod aan unieke fiets- en wandelroutes in Het Nationaal Park en in de Maasdorpen. AFWERKING: De appartementen en woning worden volledig afgewerkt volgens een gedetailleerd lastenboek (op eenvoudige vraag verkrijgbaar). De projectontwikkelaar begeleidt u bij het kiezen van keuken, badkamer en vloeren. PRIJZEN: Prijzen reeds vanaf 170.230 euro incl. parkeerplaats en kelderberging, excl. btw en kosten. Bel of mail ons, of kom even langs op ons kantoor te Lanklaar voor een overzichtelijke prijslijst, met berekening van alle bijkomende kosten! HANDELSPANDEN: De commerciële ruimtes zijn gelegen op de eigenlijke hoek van de Rijksweg met de Eisdenweg. Ze worden casco opgeleverd. Verdere afwerking (stroom, sanitair, chape, verwarming …) kan door de projectontwikkelaar uitgevoerd worden indien gewenst. PARKING: Bij zowel de appartementen als de handelsruimtes is een ondergrondse parking inbegrepen, met inrit langs de Eisdenweg. Een elektrische sectionaalpoort sluit de kelderverdieping af, bij elke wooneenheid/winkel wordt een afstandsbediening geleverd. De woning heeft een eigen parkeerplaats voor de deur. 5 extra bovengrondse standplaatsen zijn apart te koop. Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Gemeente Eisden
Sold 8 %
Prijs van 170 230 tot 269 230
4678

Nieuwe residentie - fase 2 met 8 appartementen

Steenkuilstraat 41 - 3630 Maasmechelen
Fase 2 van residentie The John's. De kwalitatief afgewerkte appartementen beschikken elk over een ondergrondse autostaanplaats en afgesloten kelderberging. Eigen inbreng in afwerking van keuken en badkamer is mogelijk! Het gebouw is voorzien van lift en omvat: - 3 appartementen gelijkvloers; elk 2 slaapkamers en terras - 3 appartementen op de eerste verdieping; elk 2 slaapkamers en terras - 2 dakappartementen; elk 2 slaapkamers en 2 terrassen (tot 32 m²!) Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Gemeente Maasmechelen
Sold 0 %
Prijs van 183 000 tot 230 000

Staat uw droomwoning nog niet in ons aanbod?

Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze recentste panden.
Heeft u nog vragen of interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Schrijf u inSchrijf u in Contacteer onsContacteer ons