Projecten

Residentie "Aquila": 12 NIEUWE app. in Dilsen-centrum!

Europalaan 14 - 3650 Dilsen-Stokkem
In het centrum van Dilsen gelegen schitterend nieuwbouw project, bestaande uit 12 appartementen, ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergruimten. Elk van de appartementen heeft terras op het zuiden: aan de achterzijde van het gebouw. Vooraan de Residentie Aquila is zicht op Kasteel Ter Motten (het stadhuis van Dilsen) en het Kasteelpark. Ieder appartement heeft alle ruimtes op eenzelfde verdieping (geen trappen in het appartement zelf), beschikt over een zeer lichtrijke woonkamer en een doordachte indeling. Lift aanwezig tot in de kelder! Vastgoedinfo in aanvraag. Het project bestaat uit: - GELIJKVLOERS: 2 appartementen met 2 slaapkamers + 2 appartementen met 1 slaapkamer, allen met een terras van 30m². - 1e VERDIEPING: 3 appartementen, elk met 2 slaapkamers, waarvan 1 appartement met een groot terras van 26m²! - 2e VERDIEPING: 3 appartementen, elk met 2 slaapkamers. - 3e VERDIEPING: 2 penthouses met een woonkamer van 50m² en 2 slaapkamers. - KELDER: autostandplaatsen en private kelderbergingen – gemeenschappelijke fietsenbergruimte. Vraag ons gerust al verdere informatie: telefonisch (089 75 33 08), per mail (info@lumaro.be), of kom vrijblijvend langs op ons kantoor (Lanklaar, Broekhofstraat 1)!

Gemeente Dilsen-Stokkem
Sold 0 %
Prijs van 192 000 tot 264 000
4131

Stijlvolle residentie "Rosas" in het bruisende Eisden

Oude Baan 81 - 3630 Maasmechelen
"Residentie Rosas": een centraal gelegen nieuwbouwproject bestaand uit 4 gelijkvloerse commerciële ruimtes en 18 bovenliggende appartementen met 1 tot 3 slaapkamers. Ondergronds werden staanplaatsen en kelderbergingen voorzien; achteraan de residentie bevinden zich bovengrondse staanplaatsen. De architectuur is tijdloos en immer stijlvol; de indelingen zijn doordacht en uiterst comfortabel! Elk appartement is bereikbaar met de lift, en heeft telkens alle woon- en slaapruimtes op één niveau. "Maasmechelen": een samenvatting voor Fashion, shopping, gastronomie en ontspanning! De residentie is gelegen vlakbij de winkelstraten Pauwengraaf en Kruindersweg met o.a. Fashion Pont en het gloednieuwe New Paris Londres! Temidden shoppingcenters, op enkele minuten van tal van eetgelegenheden, Outlet Shopping Maasmechelen Village, Euroscoop, Decathlon, ... SAMENVATTING - Gelijkvloers: 4 commerciële ruimtes - 10 appartementen met 1 slaapkamer - 6 appartementen met 2 slaapkamers - 2 appartementen met 3 slaapkamers De appartementen worden afgewerkt volgens een gedetailleerd lastenboek, beschikbaar op kantoor. - pvc ramen met dubbele beglazing - draai-kiep raam in elke ruimte. - tegelvloeren voorzien in inkomhal, nachthal, toilet, keuken, berging, badkamer (leverancier IC Vloeren voor het Leven, Genkersteenweg 69, 3500 Hasselt, tel. 011 23 27 37). Living en slaapkamers worden in chape voorzien. - badkamer wordt ingericht, met inspraak door de koper, met bad en/of douche, zoals ingetekend op de plannen (leverancier Van Marcke, Genkersteenweg 280, Hasselt, tel. 011 85 95 30). In de badkamer komt muurbetegeling tot op 1,40m hoogte, aan de eventuele douche wordt tot het plafond betegeld. - keukens worden geplaatst, met inspraak door de koper (leverancier Franssen keukens, Genkersteenweg 148, 3500 Hasselt, tel. 011 23 53 91 of in Maasmechelen: Rijksweg 551, tel. 089 70 14 50). - centrale verwarming op aardgas Alle informatie en gedetailleerde kostenberekening is beschikbaar op ons kantoor. Aarzel niet ons te contacteren op 089 75 33 08, of komt vrijblijvend langs op het kantoor te Lanklaar, Broekhofstraat 1. Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Gemeente Maasmechelen
Sold 77 %
Prijs van 98 500 tot 189 500

4 nieuw te bouwen woningen - Pannenhuisstraat Dilsen

Pannenhuisstraat 34 - 3650 Dilsen-Stokkem
Nieuw te bouwen Woonerf met 4 (2 x 2) half open bebouwingen. Elke woning ligt op een mooi perceel grond van ca. 750m² en telt 4 slaapkamers op de verdieping. Goede bereikbaarheid, op 1km van scholen, winkels, stadhuis... en kortbij natuur- en groengebieden, het Kanaal... Er is een regenput (7.500 L) en aansluiting op de riolering. De gevelsteen is een lichte steen (wit-beige) en het buitenschrijnwerk is in PVC; de hoogwaardige PVC profielen -kleur antraciet- hebben hoogrendementsglas. Dorpels aan ramen en deuren zijn in blauwe hardsteen (arduin) uitgevoerd. Afvoeren en goten zijn in zinkwerk. Het plat dak is geïsoleerd en bedekt met EPDM rubber. Dakrandprofiel in aluminium. Opbouw van het dak: betongewelf 120mm – druklaag 40mm – hellingsbeton min. 30mm – dampscherm – afschotisolatie XPS 200mm – PVC dakbedekking met ballast. De scheidingswanden tussen de woningen zijn dubbele muren met spouwisolatie. De trap naar de verdieping is een gegoten betontrap, sierlijk gemaakt met 2 x kwartslag en 2 bordessen. Een ruime leefruimte van 60m² bestaat uit 1 geheel van eetkamer, zitkamer en keuken. Een doorzon kamer met volop tuinzicht. Aansluitend aan de woonkamer is een terras over heel de breedte van de woonkamer: 8,00m x 3,00m = 24m². De woning kan zowel in ruwbouw water- en winddicht als volledig afgewerkt gekocht worden. De prijs van 240.000 euro is ruwbouw (casco). Dat houdt in: de dragende constructie en de buitenafwerking, met ramen en buitendeuren. Geen vloer en betegeling, geen binnendeuren, geen keuken en sanitair, noch elektriciteit, verwarming of ventilatie, aansluiting meters of nutsvoorzieningen. Afwerking is mogelijk voor een meerprijs van 47.000 euro excl. btw. Afgewerkte woning: 287.000 euro excl. btw. Uw interesse waard! Kom de plannen inkijken bij ons op kantoor!

Gemeente Dilsen-Stokkem
Sold 0 %
Prijs van 239 000 tot 287 000

TE HUUR: Nieuwbouwproject: 5 app. boven apotheek “Bellen”

Rijksweg 730 - 3650 Dilsen-Stokkem
TE HUUR: Nieuwbouwproject, centraal gelegen in Rotem langs de doorgaande Rijksweg, boven de nieuwe apotheek “Bellen”. Nabij plaatselijke voorzieningen zoals: winkels, scholen, horeca… Project bestaat uit 5 appartementen (en de handelsruimte/apotheek gelijkvloers): 1E VERDIEPING: 2 appartementen: 84m² en 96m² 2e VERDIEPING: 3 appartementen: 90m², 99m² en 103m² Ieder appartement beschikt over zonnepanelen, minstens 2 slpks., terras, (kelder)berging en een ondergrondse privé autostaanplaats. Alle appartementen zijn voorzien van zonnepanelen. Er is mechanische ventilatie voorzien in iedere woongelegenheid. De appartementen worden met hoogwaardige materialen afgewerkt, waardoor een uitstekend E-peil tot stand komt (in opmaak). Er werd reeds een witte verflaag aangebracht op plafond en muren, een tweede verlaag wordt door de huurder aangebracht. Beschikbaar: vanaf 1 oktober 2019. Gemeenschappelijke kosten: 50 euro/maand. Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Gemeente Dilsen-Stokkem
Sold 60 %
Prijs van 725 tot 775
4678

Residentie "The John's": nog 7 appartementen

Steenkuilstraat 41 - 3630 Maasmechelen
De nieuwbouwppartementen beschikken elk over een ondergrondse autostaanplaats, een afgesloten kelderberging en een terras. Eigen inbreng in afwerking van keuken en badkamer is mogelijk! Het gebouw is voorzien van lift en omvat: - 3 appartementen gelijkvloers - 3 appartementen - 2 penthousen Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Gemeente Maasmechelen
Sold 36 %
Prijs van 183 000 tot 230 000

Residentie "Akkerstraat - Park": nog 7 nieuwbouw woningen

Weteringstraat - 3680 Neeroeteren
In een jonge, rustige en residentiële omgeving gelegen verkaveling met 8 te koop staande halfopen nieuwbouw woningen. Elke woning beschikt over 3 slaapkamers en inpandige garage of carport. De woningen zijn momenteel afgewerkt tot en met de chape en bieden de mogelijkheid afgewerkt te worden (aan de hand van een lastenboek). Afwerking tot en met de chape is met inbegrip van de stroom- en sanitaire leidingen, zekeringenkast, bezetwerk, ventilatiesysteem en verwarmingsinstallatie (vloerverwarming op aardgas). Het project bestaat uit: - 6 halfopen nieuwbouw woningen met 3 slaapkamers en een GARAGE (waarvan 3 verkocht) - 4 halfopen nieuwbouw woningen met 3 slaapkamers en een CARPORT Zie prijslijst voor een detail van prijzen, of vraag ons gerust alle informatie. De woningen zijn gebouwd in traditionele woningbouw (geen houtskelet of prefab), met betonnen tussenverdieping en kijken uit op het aangelegde groene plein in deze nieuwe verkaveling. De eigentijdse architectuur met plat dak bezorgt de woning 3 volwaardige slaapkamers zonder schuine wanden. Deze verkaveling is slechts 2km verwijderd van het centrum met de scholen, 2 supermarkten, bankkantoren en andere voorzieningen… Maaseik-centrum ligt op 9km van de woning en Bree-centrum 11km. GEVELS: gebakken gevelsteen Nelissen Rosina WF50 met een grijze voeg. Een eigentijdse gevelsteen met een rode ondergrond. De kleurschakeringen variëren van oranjerood, helrood tot paars. De baksteen wordt gekenmerkt door een ruw uiterlijk met fijne onregelmatige nerven in de bezanding. De Rosina maakt deel uit van de Passionreeks van Nelissen steenfabrieken. De binnenmuren worden opgetrokken in gebakken snelbouwstenen. RAMEN EN DEUREN: in zwarte pvc – voorzien van 3-dubbele isolerende beglazing met een k-waarde van 0.7W/m²K. Elke leefruimte is uitgerust met minimum 1 draai-kip-systeem. Inkomdeuren met meerpuntsluiting. Raam- en deurdorpels zijn uitgevoerd in blauwe hardsteen. ISOLATIE: vloeren gelijkvloers: 12cm gespoten PU-schuim – verdieping: eveneens drukvaste vloerisolatie. Buitenmuren: harde PU-platen van 12cm. In de wanden tussen 2 verschillende, aangrenzende woongelegenheden wordt een akoestische isolatielaag van 4cm minerale wol voorzien. DAKEN: platte daken met een laag kiezel op de dakbedekking. Geïsoleerd met PIR-platen van 16cm. VERWARMING: centrale verwarming op aardgas. Gelijkvloers en op de verdieping is vloerverwarming aanwezig. Ketel merk Viessmann Vitodens 100 – 26kW – doorstroomtoestel voor warm water. Programmeerbare thermostaat in de woonkamer. VENTILATIE: ventilatie-systeem D Vasco D300: dit is een energiezuinige mechanische ventilatie met warmteterugwinning, die ook het E-peil van de woning verlaagt. RIOLERING: al het afvalwater is rechtstreeks op de riolering aangesloten. REGENWATERPUT: bij elke woning behoort een regenwaterput van 5.000L. Vanaf de put ligt een invoerleidingjavascript:__doPostBack('ctl00$buttonPlaceHolder$btnOK','') naar de berging klaar. INTERESSANTE OPTIE: De woningen zijn gebouwd op een manier dat ze mits kleine meerkost BEN-woningen kunnen zijn. Vraag ons alle informatie en berekening hieromtrent! Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Gemeente Neeroeteren
Sold 30 %
Prijs van 202 736 tot 208 900

Staat uw droomwoning nog niet in ons aanbod?

Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze recentste panden.
Heeft u nog vragen of interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Schrijf u inSchrijf u in Contacteer onsContacteer ons