Hoe ontstond Lumaro Vastgoed?

Het kantoor dat in 2002 de Maaslandse vastgoedmarkt in beweging bracht!

Mevr. Roels was enkele jaren actief op de West-Vlaamse renovatiemarkt. Huizen aankopen, renoveren en weer terug verkopen. Op een keer viel ze op een pand in het centrum van Lanklaar. “We hebben dat gebouw eerst zelf proberen te verkopen. Zonder resultaat. Daarna hebben we een makelaar ingeschakeld. Maar we geraakten het pand aan de straatstenen niet kwijt. Plots werd het ons duidelijk: dit was een boodschap. We moesten hier gewoon zelf een vastgoedkantoor beginnen, ons licht laten schijnen over de Limburgse immo-sector. Vastgoed Lumaro (het licht) was geboren.”

 

Mevrouw Roels omringde zich in Lanklaar met een mix van medewerkers uit de buurt en mensen uit haar eigen geboortestreek. Voornamelijk vrouwen, omwille van hun groter doorzettings- en inlevingsvermogen. Permanent zitten er in het aanbod 400 huizen, kastelen, appartementen, winkelpanden, industriegebouwen… in alle prijsklassen. In Limburg, maar even goed in West-Vlaanderen en in het buitenland.

“Reeds vanaf het begin melden eigenaars zich spontaan met hun te verkopen eigendom. We houden ons alleen bezig met verhandeling. Eigen projecten zitten er niet in de portefeuille.

Daardoor kunnen onze mensen meer tijd vrijmaken voor de verkoop, de service en het luisterende oor. Heel belangrijk, dat laatste. We betonen medeleven met zowel de koper als de verkoper. Niemand wordt geforceerd, zeker niet in gevallen van nalatenschap. Doordat we bijna allemaal ervaring hebben in het notariaat, kennen we echter alle finesses van de wetgeving. We willen die kennis graag delen en verstrekken daarom gratis en vrijblijvend advies over alle formaliteiten bij erfenis. In alle bescheidenheid durf ik eveneens te stellen dat we op vlak van verkoop in onverdeeldheid en in mede-eigendom echte specialisten zijn. Ook onze kostenberekening is volledig gratis. We tellen voor geïnteresseerden in detail welke extra kosten (hypotheek, schrijfgeld…) er nog bovenop de aankoopprijs komen. Rekening houdend met alle mogelijke uitzonderingen. Niemand komt dus voor een verrassing te staan.”

 

“Tijdens de weekends en in de verlofperiodes schakelen we een extra team in om kandidaat-kopers van dienst te zijn, zodat we effectief 24 uur op 24 bereikbaar zijn. Een bezoek aan een pand waarvoor U interesse betoont, wordt onmiddellijk geregeld. Ons paradepaardje is de website. Iedere minuut is alle informatie op de site up-to-date. En volledig. Met onze professionele foto’s proberen we de werkelijkheid zoveel mogelijk te benaderen. De plannen worden eveneens op de site geplaatst.”

Lumaro Vastgoed is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de sector en is zeker niet meer weg te denken uit de vastgoedwereld!

"De Gustibus Et Coloribus Non Disputandum Est!"

"Over kleuren en smaken hoeft men niet te discussiëren"
Ook over de keuze van makelaar is alle discussie overbodig!
Volg de stem van uw HART en u komt terecht in de HAVEN van LUMARO VASTGOED !