Ruddervoordestraat 68 - (8820 Torhout) - € 318.000,00

Nieuw te bouwen woning met 3 slaapkamers, tuiin

Nieuwe woning – volledig afgewerkt te koop- in een mooi woonerf van 5 woningen. Het zijn duurzame constructies met een minimum aan onderhoud. Er is ook mogelijkheid voor aankoop winddicht.
Voor prijzen bel Lumaro Vastgoed 050/28.02.65 aub.
Verkoop onder BTW stelsel voor wat de constructies betreft en onder Registratierechten voor de grond.
De totale koopprijs bij benadering: grond en gebouw, registratierechten, BTW, aansluitingskosten, notaris- en aktekosten : 378.893 euro.
Ruddervoord...estraat 68 ( hoek met de Poperboswegel) is het adres van deze nieuw te bouwen woning. De afbraakwerken van het bestaande pand beginnen binnenkort en er komen 5 nieuwe woningen, elk met 3 slaapkamers op het verdiep.
Hoofdbestemming : wonen. De omgeving is een rustige woonomgeving, toch dicht bij alle voorzieningen.
Nevenbestemming: minder dan 50 % van de totale vloeroppervlakte : detailhandel, horeca, kantoren en diensten, met uitzondering van service en tankstations.
De omgeving is een rustige woonomgeving, toch dicht bij alle voorzieningen.
Woont u nu in een (te) groot of te klein of een te renoveren woning /appartement en uw wenst naar een comfortabele nieuwbouw te verhuizen ? Hier hebt u de tijd om uw huis / appartement te verkopen en kan u volop genieten van de bouw van uw nieuwe huisvesting, met keuze van inrichting en materialen, en zonder dat u hiervoor zelf moet zorgen. U kiest en de werken worden voor u uitgevoerd!
Het dak is een plat dak (beton - EPDM).
Het worden eigentijdse comfortabele woningen.
Voor tegels, keuken, badkamer zijn stelposten voorzien en heeft de koper dus inspraak. Een beukenhouten trap leidt naar het volwaardig verdiep zonder schuine wanden.
Er is optie voor zonnepanelen.
Aan de woonkamer paalt, aan de tuinkant, een terras van ca 20 m² , aangelegd in tegels. Vóór de woning zijn telkens 2 parkeervakken, en hier komen grasdallen te liggen. In de tuin komt een bergings-chalet.
Achteraan het woonerf wordt een voetweg/fietsweg aangelegd zodat alle woningen over een rechtstreekse uitgang beschikken achteraan de tuin.
De regenput van 7.500 L is aangesloten op toiletten, douche en buitenkraan.
Op terras is een stopcontact, verlichting en waterkraan.
Het verluchtingssysteem is Systeem D * zie beneden deze bladzijde
C.V. op aardgas d.m. v. een combi gaswandketel : zowel voor warm water als voor verwarming. PVC ramen met dubbel glas.
Een handvorm gevelsteen in grijsbruine tint geeft een speciaal karakter aan de woningen.
Verkoop onder BTW stelsel voor wat de constructies betreft en onder Registratierechten voor de grond.
De totale koopprijs bij benadering: grond en gebouw, registratierechten, BTW, aansluitingskosten, notaris- en aktekosten : 378.893 euro.

WONING 1 – helemaal links – half vrijstaande woning met vrije linkergevel.
Bebouwde oppervlakte (gelijkvloers) 9,30 m x 6,65 m = 61,85 m²
Nuttige vloeroppervlakte : 127,60 m²
GELIJKVLOERS (plafondhoogte: 2,57 m)
- Inkom: (2,25 m x 1,10 m =2,50 m²) - tegelvloer - toilet - trap naar het verdiep.
- Woonkamer met open keuken in L: (6,30 m / 3,75 m x 8,54 m = 42,20 m²) tegelvloer – doorzonkamer met venster op voorgevel, zijgevel en schuifpui naar terras (tuinkant) – aansluitend terras in tegels aangelegd (inbegrepen) en over de hele breedte van de woning – ingerichte keuken voor een stelpost van euro - zie voorbeeld
- Bijkeuken/ berging: (2,40 m x 2,14 m / 1,00 m = 6,00 m²) – tegelvloer – hier zijn aansluitingen voor wasmachine en droger en komt het ventilatiesysteem

EERSTE VERDIEPING (plafondhoogte: 2,52 m)
- Slaapkamer 1: (2,80 m x 3,95 m = 11,06 m²) - laminaat / tegels
- Slaapkamer 2: (2,80 m x 3,00 m = 8,40 m²) – laminaat / tegels
- Slaapkamer 3: (3,40 m x 3,00 m = 10,20 m²) – laminaat / tegels
- Badkamer: (2,30 m x 3,95 m = 9,06 m²) – laminaat / tegels – ingericht met badmeubel ( 2 lavabo’s) – douche (bad / extra bad) is mogelijk
- 2de Toilet
- Berging/ dressing: (1,80 m x 1,34m = 2,41m²)

ZOLDER
- Geen

KELDER
- Geen

TUIN :
- Achterliggende tuin en zijtuin
- Noord – west georienteerd
- Ca Grootte : 130 m²
- Achteraan : toegang tot voetweg / fietsweg

TERRAS
- tegels
- 6,65 m x 3,00 m = 20 m²

GARAGE / PARKING
- 2 parkings aan de voordeur
- Aangelegd in grasdallen

TUINBERGING
- achteraan komt een berging – 12 m² - ook interessant voor de fietsen die langs het achterpoortje kunnen binnenkomen

*Bij een ventilatiesysteem D gebeurt de aanvoer van verse buitenlucht en de afvoer van gebruikte binnenlucht volledig mechanisch door 2 ventilatoren in de ventilatie-unit. Hier komen dus geen roosters in muren of ramen aan te pas. De verse buitenlucht wordt buiten aangezogen via ventielen. Deze bevinden zich op het dak of in de muur. Ook hier komt de verse buitenlucht terecht in de droge ruimtes zoals leefruimtes, slaapkamers en bureaus.
Ook de gebruikte binnenlucht in de natte ruimtes verdwijnt via ventielen. Een systeem D voert dus op volledig mechanisch wijze de gebruikte binnenlucht af en zuigt volledig mechanisch verse buitenlucht aan. Om deze reden wordt een systeem D ook wel balansventilatie genoemd.

BEKNOPT LASTENBOEK - Torhout Ruddervoordestraat 68 - 68A - 68B – 68 C – 68 D
GEVELS: het parement (gevelbekleding) wordt uitgevoerd in gevelsteen, type handvormsteen WFD (210x100x65 ). De gevelmuren worden uitgevoerd als een geïsoleerde en geventileerde spouwmuur.
Het binnenspouwblad en de binnenmuren worden opgetrokken in klassieke snelbouwbaksteen.
DRAAGVLOEREN: uitgevoerd in gewelven van Ploegsteert, potten en balken, voorzien van een beton druklaag.
RAMEN EN DEUREN: in PVC – voorzien van isolerende dubbele beglazing.
RAAM- en DEURDORPELS: zijn voorzien in blauwe hardsteen (arduin) klasse C – dikte 5 cm. De zichtvlakken zijn ‘lichtblauw gezoet’.
ISOLATIE: spouwisolatie en vochtisolatie, dakisolatie, .. zie lastenboek.
RIOLERING: een gescheiden rioleringsstelsel is voorzien tot aan de straat. Septische put (basis 6 personen)
REGENWATERPUT: een beton regenwaterput van 7.500l, om aan te sluiten op toiletten, douche en buitenkraan.
REGENWATERAFVOEREN: hanggoten en zichtbare afvoerbuizen zijn in zink
NUTSVOORZIENINGEN : de ondergrondse mantelbuizen voor de aansluiting der nutsleidingen zijn voorzien vanaf de rooilijn tot aan de tellers.
DAKEN: plat dak in beton, geïsoleerd en met EPDM (rubber) bekleed.
PARKING: vóór elke woning zijn telkens 2 parkeervakken, en hier komen grasdallen te liggen.
TERRAS: wordt aangelegd in tegels. Tussen de diverse terrassen zijn tuinmuren voorzien omwille van privacy.
AFSLUITING: de afsluiting aan de achterzijde wordt voorzien met palen en draad en betonplaat onderaan.
SANITAIRE INSTALLATIE : toilet en handwasbakje, spoeltafel in de keuken, vorstvrije buitenkraan, (koud regenwater), aansluiting wasmachine (dubbele dienstkraan), aansluiting muurkraan (dubbele dienstkraan), bijvulling regenput (dubbele dienstkraan + trechter) , aansluiting cv-ketel, in de badkamer: lavabomeubel (2 lavabo’s), hangtoilet, douchetub en regenwaterpomp .
VERWARMING: centrale verwarming op aardgas. Condensatie- gaswandketel van het doorstroomtype voor cv en sanitair warm water. Radiatoren in plaatstaal. Iedere radiator wordt afzonderlijk gevoed. Alle radiatoren, behalve in de woonkamer, hebben een thermostatische kraan.
ELEKTRISCHE INSTALLATIE met goedkeuring. Afzonderlijk circuit voor de kookplaat, dampkap, oven, koelkast, vaatwasser, cv, regenpomp en ventilatie. Aan alle lichtpunten wordt een wachtsokkel met lamp voorzien. Voor detail van lichtpunten en schakelaars enz., zie lastenboek.
ROOKMELDERS conform de wet.
VENTILATIE: ventilatie- systeem D: dit is een energiezuinige mechanische ventilatie met warmte-terugwinning, die ook het E-peil van de woning verlaagt.
PLEISTERWERKEN – CEMENTERING: de wanden in metselwerk worden uitgevoerd in een gipsbepleistering; alle hoeken worden beschermd met hoekijzers tot plafondhoogte. Plafonds worden uitgevoerd in gipsbepleistering. Zichtbaar blijvend metselwerk in technische lokalen en garages worden meegaand gevoegd.
VLOEREN en WANDTEGELS: de dekvloer wordt uitgevoerd bovenop een akoestisch isolerende mat. Tegen de muren worden isolerende randstroken voorzien teneinde zwevende vloeren te bekomen. Vloeren: er is overal vloer voorzien met handelswaarde 30 €/m² (excl. btw) geleverd zonder plaatsing, te kiezen bij Tile Trade Center. Standaarduitvoering tegelformaat tot 60 x 60 ( recht legpatroon, niet gerectificeerd). Bijhorende plinten van 6€/lm (in MDF, om te schilderen). Er zijn wandtegels voorzien in de doucheruimte en dit op de wanden waartegen de douche geplaatst wordt, tot plafond. 30 €/m² (excl. btw) zonder plaatsing. Leverancier van vloeren en tegels: Tile Trade Center Roeselare.
BINNENSCHRIJNWERK : Binnendeuren zijn verfdeuren met grondlaag voorzien – standaardkruk en scharnieren in PVC – houten omlijsting in multiplex of MDF. Handelswaarde 300 € (excl. btw ) plaatsing inbegrepen. Trap: onbehandelde gesloten beukentrap met handgreep
KEUKEN : er is een voorstel maar de koper heeft de keuze . Handelswaarde van keuken en toestellen … … .. euro (excl. btw). Er wordt geen minprijs verrekend)
BADKAMER: Handelswaarde van de badkamer: … … .. euro (excl. btw). Er wordt geen minprijs verrekend). Hangtoilet. Douche + douchegarnituur met handsproeier + douchedraaideur. Een ligbad is optioneel.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Lees meer..

Algemeen

: 4003
: € 318.000,00
: Woning
: Bij oplevering

Indeling

: 62 m²
: 128 m²
: 2018
: 3
: 1
: 2
: 2
: 2
: 10,00 m
: Noord-West
: Aan te leggen
: 10,00 m
: 29,75 m
: 6,86 m

comfort

: Traditioneel
Normal
: Vrij uitzicht, Landelijk, Open ligging
: Ja - op 1000 m tot 1500 m
: Ja - op 1000 m tot 1500 m
: Plat dak met beton
en EPDM (rubber) bedekking
: PVC
: Dubbel
: Dag- en nachttarief
: Combiketel, Aardgas

Geraamde maandelijkse afbetaling

Ligging

Ruddervoordestraat 68 -
8820 Torhout

Klik hier om uw route te berekenen

Deel dit pand

Mail a friend

Kadastrale gegevens

: Torhout, 2de afd., sectie D
: 687 p /deel

Informatieplicht

: Ja
: Neen
: Neen
: Woongebied met landelijk karakter

Staat uw droomwoning nog niet in ons aanbod?

Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze recentste panden.
Heeft u nog vragen of interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Schrijf u inSchrijf u in Contacteer onsContacteer ons