Weteringstraat 52 MODEL (3680 Neeroeteren) - 240.155,00 €

BATIBOUW-actie: tijdelijk GRATIS KEUKEN!

Tijdelijke BATIBOUW actie: GRATIS KEUKEN bij aankoop van een woning tijdens de batibouw-actie-periode!

Bel ons voor een VRIJBLIJVEND bezoek op deze aangename woonlocatie! Een modelwoning is te bezichtigen ; inrichting van de andere woningen naar uw keuze!
U kunt de woningen in deze verkaveling aankopen ofwel volledig afgewerkt door de bouwpromotor, ofwel afgewerkt tot op de chape, zodat u zelf de verdere afwerking kunt uitvoeren.

In een jonge en residentiële omgeving gelegen half open nie...uwbouw woning met 3 slaapkamers en carport. De woning werd binnenin volledig afgewerkt: vloeren, keuken, badkamer… zijn aanwezig.

De woning is gebouwd als een traditionele woning, met betonnen tussenverdieping, en kijkt uit op het aangelegde plein in deze nieuwe verkaveling. De eigentijdse architectuur met plat dak, bezorgt de woning 3 volwaardige slaapkamers zonder schuine wanden. Vanaf de carport is een toegangsdeur naar de bergruimte.
De woning is amper 2km verwijderd van het centrum met de scholen, 2 supermarkten, bankkantoren … Maaseik-centrum ligt op 9km van de woning, en Bree-centrum 11km.

GEVELS: gebakken gevelsteen Nelissen Rosina WF50 met een grijze voeg. Een eigentijdse gevelsteen met een rode ondergrond. De kleurschakeringen variëren van oranjerood, helrood tot paars. De baksteen wordt gekenmerkt door een ruw uiterlijk met fijne onregelmatige nerven in de bezanding. De Rosina maakt deel uit van de Passionreeks van Nelissen steenfabrieken.
De binnenmuren worden opgetrokken in gebakken snelbouwstenen.

RAMEN EN DEUREN: in zwarte pvc – voorzien van 3-dubbele isolerende beglazing met een k-waarde van 0.7W/m²K. Elke leefruimte is uitgerust met minimum 1 draai-kip-stysteem. Inkomdeuren met meerpuntsluiting. Raam- en deurdorpels in blauwe hardsteen.

ISOLATIE: vloeren gelijkvloers: 12cm gespoten PU-schuim – verdieping: eveneens drukvaste vloerisolatie. Buitenmuren: harde PU-platen van 12cm.
in de wanden tussen 2 verschillende, aangrenzende woongelegenheden wordt een akoestische isolatielaag van 4cm minerale wol voorzien.

DAKEN: platte daken met een laag kiezel op de dakbedekking. Geïsoleerd met PIR-platen van 16cm.

CARPORT: afgewerkt met Thermowood natuur.

VERWARMING: centrale verwarming op aardgas. Gelijkvloers en op de verdieping is vloerverwarming aanwezig. Ketel merk Viessmann Vitodens 100 – 26kW – doorstroomtoestel voor warm water. Programmeerbare thermostaat in de woonkamer.

VENTILATIE: ventilatie-systeem D Vasco D300: dit is een energiezuinige mechanische ventilatie met warmteterugwinning, die ook het E-peil van de woning verlaagt.

RIOLERING: alle afvalwater is rechtstreeks op de riolering aangesloten.

REGENWATERPUT: in de voortuin, naast de oprijlaan, ligt een regenwaterput van 5.000L. Vanaf de put ligt een invoerleiding naar de berging klaar.

INTERESSANTE OPTIE: De woningen zijn gebouwd op een manier dat ze mits kleine meerkost BEN-woningen kunnen zijn. Vraag ons alle informatie en berekening hieromtrent!

GELIJKVLOERS (plafondhoogte: 2,55m)
- Inkom: (1,80m x 1,47m = 2,65m²) - tegelvloer - hier bevinden zich de aansluitingen van nutsvoorzieningen, evenals de zekeringenkast - gastentoilet met hangtoilet en handenwasbakje – de voordeur met glas zorgt voor een lichte hal - overdekt inkomportaal.
- Woonkamer: (32,06m²: zithoek 6,18m x 4,06 en eethoek 3,26m x 3,16m) - tegelvloer – leefruimte in S-vorm met ramen op voorgevel en groot raam op achtergevel.
- Keuken: (3,26m x 2,40m = 7,82m²) - tegelvloer – half open keuken met deur naar de tuin – opgesteld in enerzijds vaste wand met keramische kookplaat, inox dampkap, koelkast, oven – het tweede deel, het spoelgedeelte, is voorzien van 1,5 inox spoelbak met afdruiprek en overstekend werkblad met plaats voor een 3-tal barstoelen.
- Berging: (2,50m x 2,46m = 6,15m²) – tegelvloer – bergruimte met aansluitingen voor wasmachine – uitgietbak – buitendeur naar de carport.

EERSTE VERDIEPING (plafondhoogte: 2,40m)
- Slaapkamer 1: (3,67m x 3,26m = 11,45m²) - laminaat vloerbedekking – kamer aan de achterzijde van de woning.
- Slaapkamer 2: (4,10m x 2,73m = 11,06m²) - laminaat vloerbedekking – kamer vooraan het zicht op het plein.
- Slaapkamer 3: (4,10m x ca. 2,73m = 11,36m²) - laminaat vloerbedekking – ook aan de voorzijde van de woning gelegen.
- Badkamer: (4,11m x 1,80m = 7,40m²) – vloerbetegeling – ligbad waarrond muurbetegeling tot tegen het plafond en mooie glazen douchewand – wastafelmeubel met 2 spoelbakken en onderkast – spiegel met verlichting – hangtoilet met betegelde afkleding.

ZOLDER - KELDER
GEEN

TUIN - TERRAS
Het perceel is 345m groot – de oprijlaan en het pad naar de voordeur zijn beklinkerd. Verdere tuinaanleg is door de koper uit te voeren.

GARAGE
- Carport van 4,65m x 6,00m = 22,62m² links palend aan de woning – plat dak.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Lees meer..

Algemeen

: 5558
: 240.155,00 €
: Woning
: Bij akte

Indeling

: 71 m²
: 129 m²
: 2018
: 3
: 1
: 2
: 32 m²
: 2
: 1 ( aantal ) , 1 ( plaatsen )
: 23 m²
: Aangebouwd hout, Carport, Gelijkvloers
: 2
: 161 m²
: 10,75 m
: 15,00 m
: Noord-Oost
: Aan te leggen
: 8 m²
: 10,75 m
: 30,10 m
: 7,20 m

comfort

: Traditioneel
Normal
: In woonwijk, Aan bosrand, Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Verkaveling
: Ja - op 1000 m tot 1500 m
: Ja - op 1000 m tot 1500 m
: Plat dak
Holle welfsels
: Draai-/kiepramen, PVC
: Driedubbel
: CV-ketel, Aardgas
Merk Viessmann
: Volledig geïsoleerd

Geraamde maandelijkse afbetaling

Ligging

Weteringstraat 52 MODEL
3680 Neeroeteren

Klik hier om uw route te berekenen

Deel dit pand

Mail a friend

EPC

: 47
: 26

Kadastrale gegevens

: Stad Maaseik, 2e afd., sectie F
: 457/P
: 3 A 45 Ca

Informatieplicht

: Ja
: Neen
: Neen
: Ja
: Woonuitbreidingsgebied

Staat uw droomwoning nog niet in ons aanbod?

Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze recentste panden.
Heeft u nog vragen of interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Schrijf u inSchrijf u in Contacteer onsContacteer ons