Toekomststraat 45 (3640 Kessenich) - 245.000,00 €

Mooi vernieuwde en verzorgde gezinswoning

Kortbij de Nederlandse grens gelegen half vrijstaande, mooi vernieuwde en goed onderhouden woning met nieuw aangelegde tuin en tof bijgebouw.
Gedurende de laatste jaren werden tal van werken uitgevoerd: noodzakelijke renovatiewerken, praktische aanpassingen, esthetische veranderingen, isolatiewerken en nuttige extra’s.
Zo werd de woning onder meer voorzien van nieuwe (goedgekeurde!) elektrische installatie, nieuwe pvc ramen met elektrische rolluiken (deels dubbel, deels driedubbel glas), nieuw...e gaswandketel op aardgas, nieuwe vloeren gelijkvloers en boven, nieuwe keuken ...

De tuin is volledig nieuw aangelegd en aangeplant, met rondom omheining op eigen perceel. Links sluit een nette houting schutting het perceel af, rechts en achteraan een nieuwe beukenhaag. Een pad in blauwsteen doorkruist de tuin met nieuw aangelegd gazon (grasmatten). De grondwaterput heeft 2 verdeelpunten: tegen de woning en helemaal achteraan de tuin. En “Une Perle à découvrir”: het bijgebouw achteraan de tuin. Het lijkt als een buitenverblijf op eigen domein. Een massief houten constructie, opgetrokken op een lage muur van metselwerk, met dak in isolatieplaten. Het linker gedeelte is een afgesloten tuinberging met knappe dubbele deur ; het rechter deel is een overdekt terras. De doorkijk houthaard is centraal gelegen tussen deze 2 delen. Tv-aansluiting, internet, stroom, verlichting zijn allen aanwezig. Een wachtbuis loopt vanuit de kelder naar dit bijgebouw.

Daarnaast werden ook een aantal energetische renovatie-werken uitgevoerd. De woning is voorzien van spouwisolatie, het dak is geïsoleerd. De vloer van de leefkamer is volledig uitgehaald en geïsoleerd met 4cm styrofoam plaat. Er werd een condenserende gaswandketel geplaatst, in de woonkamer staat een pelletkachel. Er zijn leidingen klaargelegd van de zolder naar de kelder om een zonneboiler te kunnen plaatsen indien gewenst. De volledige woning heeft nieuwe pvc-ramen met dubbel glas en rolluiken. Enkele belangrijke plaatsen hebben zelfs driedubbel glas: keuken, achterdeur, 2 kinderslaapkamers, wasplaats, berging.

GELIJKVLOERS (plafondhoogte: 2,80m)
- Inkom: (2,71m x 5,00m = 13,55m²) – nieuwe tegelvloer – inkomhal met trap naar de verdieping en toegang tot woonkamer en keuken – de nieuwe zekeringenkast en elektriciteitsmeter zijn ingewerkt in een inbouwkast – vestiaire-ruimte – deur naar de kelder.
- Woonkamer: (4,00m x 8,48m = 33,92m²) – leefruimte met schuifdeur naar de tuin en raam op de voorgevel – bij het schuifraam behoort een accordeon-vliegenraam, dat in wintertijd kan uitgeklikt worden – nieuwe, degelijke laminaat-vloer – de woonkamervloer werd geïsoleerd d.m.v. styrofoam platen van 4cm dik, waarop OSB-platen zijn gelegd en vervolgens de huidige laminaat-vloer – een pelletkachel is aanwezig, en is bij de verkoop inbegrepen – gelijkvloers zijn volledig elektrische rolluiken (uitgezonderd bergingen en deur hebben een manueel bedienbaar rolluik).
- Keuken: (3,40m x 4,10m = 13,94m²) – nieuwe tegelvloer – volledig nieuw ingerichte keuken met hoogglans witte onder- en bovenkasten – dubbele inox spoelbak met afdruiprek en eengreepsmengkraan - granieten werkblad en granieten muurafkleding tussen onder- en bovenkasten – goede werkbladverlichting – heteluchtoven (Whirlpool) - combi-oven (Whirlpool) – vaatwasmachine – 5-pits gasfornuis (op het aardgasnet aangesloten) – telescopische dampkap.
- Wasplaats: (3,04m x 2,98m = 9,06m², hoogte 2,53m) – nieuwe tegelvloer – praktische ruimte langs de keuken – plaats voor koelkast en diepvries – aansluitingen voor wasmachine – wastafelmeubel met brede spoelbak en onderkast.
- Berging / bureel: (2,96m x 3,05m = 9,03m², hoogte 2,56m) – nieuwe tegelvloer – een extra ruimte achteraan de woning, kortbij de achterdeur, en met zicht op de tuin – thans dienstig als extra berging en sportruimte – ook ideaal als bureel, hobbyruimte …
- Afzonderlijk toilet – hangtoilet – volledige muurbetegeling – buitenraam.

EERSTE VERDIEPING (plafondhoogte: 2,44m)
- Slaapkamer 1: (4,73m x 4,57m = 21,61m²) – masterbedroom aan de voorkant van de woning – de slaapkamers kregen allen nieuwe laminaat vloerbedekking – elk van de slaapkamers zijn grote ruimtes!
- Slaapkamer 2: (4,13m x 4,09m = 16,89m²) – laminaat vloer – kamer met tuinzicht.
- Slaapkamer 3: (4,35m x 3,56m = 15,49m²) – laminaat vloer – deze kamer heeft het raam op de rechter zijgevel – 3-deurs inbouwkast - beide kinderkamers beschikken over ramen met 3-dubbel glas.
- Badkamer: (2,00m x 2,74m = 5,48m²) – tegelvloer – douchecabine - wit badmeubel met wastafel, onderkast, kolomkast, spiegel – hangtoilet – volledige muurbetegeling.

ZOLDER (nokhoogte 3,92m)
- Grote, nog in te richten zolder: (7,77m x 7,20m = 55,94m²) – bereikbaar via vast trap vanuit de nachthal – houten plankenvloer - dak is geïsoleerd – hier kan nog een extra kamer of polyvalente ruimte worden ingericht.
KELDER (plafondhoogte: 1,97m)
- 1 grote kelderruimte (7,62m x 5,47m = 41,68m²) – propere kelder met tegelvloer (30x30) – hier bevindt zich de nieuwe gaswandketel – ook de wachtbuis naar het tuinhuis vertrekt van hieruit – 2 verluchtingsramen (nieuwe pvc draai-kiep ramen).
- De grondwaterpomp staat in de kelderberging, en is zo tegen de vorst beschermd. Er is een buitenkraan op grondwater tegen de achtergevel van de woning. Een tweede leiding werd doorgetrokken tot aan de tuinberging.

TUIN
- De tuin is volledig nieuw aangelegd met gazon, een pad in blauwe hardsteen en een mooi bijgebouw van 32m²! Dit bijgebouw is vergund, en heeft een vloer in blauwe hardsteen. De linker helft is een afgesloten bergruimte met dubbele deur – rechts is een overdekt terras met zicht over de tuin. In de gemetselde muur tussen berging en terras is een doorkijk houtcassette met schouw opgebouwd – de binnenkant van de houten wanden dient nog afgekleed te worden, om de stroombekabeling mooi weg te werken – alle bekabeling van stroom, tv, internet is tot de berging gelegd – dankzij het beperkte aantal buren, hindert u niemand als u hier een voetbalmatch of de koers volgt! De afgesloten ruimte is ook uitstekend geschikt voor muzikanten.
- Vanuit de tuin is een poort (dubbele deur) naar de oprijlaan, en een poort naar de ruimte die nog langs en achter de berging vrij is – deze extra ruimte dient momenteel voor de compostbak en een regenwateropvangbak van 1.000L (waar een vernuft systeem bij voorzien is om het teveel aan regenwater op gestructureerde wijze de grond via een verzinksysteem te laten weglopen).
- Langs de berging is nog een overdekt gedeelte voor tuinmateriaal.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Lees meer..

Algemeen

: 5995
: 245.000,00 €
: Woning
: Bij akte

Indeling

: 235 m²
: 1935
: 2016
: 3
: 1
: 2
: 34 m²
: 2
: 4
: Zuid-West
: Verzorgd
: 14 m²
: 10,50 m
: 55,00 m
: 8,00 m

comfort

: Traditioneel
ReadyForEntry
: Buiten bebouwde kom, Voorstad
: Ja - op 500 m tot 1000 m
: Ja - op minder dan 500 m
: Zadeldak
Geïsoleerd.
: PVC
: Dubbel, Driedubbel
: Ja
: Ja
: Vernieuwd en goedgekeurd.
: CV-ketel, Condensatieketel, Pelletkachel, Aardgas
: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie

Geraamde maandelijkse afbetaling

Ligging

Toekomststraat 45
3640 Kessenich

Klik hier om uw route te berekenen

Deel dit pand

Mail a friend

EPC

: 298,00 KWh/m²/jaar
0 700

Kadastrale gegevens

: 356,00 €
: Kinrooi, 3de afdeling Kessenich, sectie A
: 674 S 2
: 5 A 50 Ca

Informatieplicht

: Neen
: Neen
: Neen
: Neen
: Woongebied met landelijk karakter
: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Staat uw droomwoning nog niet in ons aanbod?

Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze recentste panden.
Heeft u nog vragen of interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Schrijf u inSchrijf u in Contacteer onsContacteer ons