Brugsestraat 33 (8211 Aartrijke) - 246.233,00 €

Nieuwbouwcomplex met 11 assistentiewoningen, Res. Aster

Dit nieuwbouwcomplex met 11 zeer ruime en comfortabel ingerichte assistentiewoningen met mooie terrassen en eigen parkeerplaats is gelegen in het centrum van Aartrijke, vlakbij alle winkels waardoor de bewoners alles direct beschikbaar hebben. Reeds 7 verkocht!
Het openbaar vervoer bevindt zich vlakbij zodat ook het Brugs Ommeland vlot kan bereikt worden.
Er is eveneens een ruime fietsenstalling aanwezig in het gebouw, voorzien van de nodige oplaadpunten voor rolwagens en elektrische fietsen. ...
Residentie Aster is een heel mooi project met een naam die refereert naar de voormalige horecazaak die decennialang mee het uitzicht van de Aartrijkse dorpskern hielp bepalen. Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning met eventuele hulpverlening.
Als beheersinstantie werd gekozen voor de VZW WoonAssist, die er zal voor zorgen dat u enkel nog hoeft te genieten van uw nieuwe woning. Kies voor residentie ‘Aster’ en u gaat een zorgeloos en comfortabel verblijf tegemoet in Aartrijke.

Er zijn nog 5 woningen beschikbaar, de prijzen liggen tussen de € 246,233,00 en de € 286.500,00 exclusief btw.
Belangrijk! Er is er een vrijstelling van onroerende voorheffing van toepassing op dit type woningen en er geldt een verlaagd btw-tarief van 12 % in plaats van 21 %, wat deze woonvorm zeer interessant maakt voor investeerders!
De oppervlaktes variëren tussen de 89,34 m² en 135,48 m².

Deze residentie straalt klasse, comfort en kwaliteit uit. Er wordt gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen, gecombineerd met de allernieuwste technieken. Uiteraard hebt U zelf inspraak in de keuze van de gebruikte materialen, zodat U een woning bezit die volledig naar uw smaak is ingericht.
Deze woningen worden gebouwd volgens de strengste energienormen, met als gevolg minder verwarmingskosten en een lager elektriciteitsverbruik! Ieder flat is ook uitgerust met een aansluiting voor telefoon, internet, wifi, digitale TV,… zodat U continu verbonden bent met familie, vrienden en de hele wereld. Ten slotte wordt ook de gemeenschappelijke ruimte op een huiselijke manier ingericht. U kunt bij feestjes of speciale gelegenheden gerust uw genodigden verwelkomen op een plaats waar U zich zelf thuis voelt!

EPC niet van toepassing

Bel ons snel voor meer info!

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Lees meer..

Algemeen

: 3531
: 246.233,00 €
: Benedenwoning
: Bij akte
: Aster

Indeling

: 2

comfort

: Traditioneel
ReadyForEntry
: In centrum
: Ja - op minder dan 500 m
: Ja
: Neen

Geraamde maandelijkse afbetaling

Ligging

Brugsestraat 33
8211 Aartrijke

Klik hier om uw route te berekenen

Deel dit pand

Mail a friend

Informatieplicht

Staat uw droomwoning nog niet in ons aanbod?

Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze recentste panden.
Heeft u nog vragen of interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Schrijf u inSchrijf u in Contacteer onsContacteer ons