EISDEN - Eigentijds woonproject “Residentie Vignola”

RESIDENTIE VIGNOLA wordt binnenkort gebouwd nabij het dorpscentrum van Eisden en het stadcentrum van Maasmechelen op de hoek Rijksweg/Eisdenweg.

De residentie bestaat uit:
- 10 appartementen
- 1 penthouse
- 2 handelspanden
- 1 half vrijstaande woning
Belangrijk: het gebouw is geschikt voor elke leeftijd: 2 LIFTEN bereiken elk appartement (lift tot in de kelder!) ; er zijn geen trappen in de appartementen, alle ruimtes liggen op 1 niveau.

Bij elk appartement en bij de winkels is een private ondergrondse autostandplaats en afgesloten kelderberging inbegrepen. Gelijkvloers zijn 3 woonentiteiten met terras en privé tuintje. Ook elke bovenliggende wooneenheid beschikt over een ruim terras. De gevarieerde indelingen met 1 en 2 slaapkamers bieden een waaier aan keuze!

Maasmechelen is de plek bij uitstek voor wonen, alsook voor uw tweede verblijf! Deze bruisende gemeente beantwoordt aan ieders wens: naast de shoppingcenters M2, de merkenboetieks van Maasmechelen Village en de vele grote winkelketens, is er ook uitgebreid aanbod aan unieke fiets- en wandelroutes in Het Nationaal Park en in de Maasdorpen.

AFWERKING:
De appartementen en woning worden volledig afgewerkt volgens een gedetailleerd lastenboek (op eenvoudige vraag verkrijgbaar). De projectontwikkelaar begeleidt u bij het kiezen van keuken, badkamer en vloeren.

PRIJZEN:
Prijzen reeds vanaf 170.230 euro incl. parkeerplaats en kelderberging, excl. btw en kosten.
Bel of mail ons, of kom even langs op ons kantoor te Lanklaar voor een overzichtelijke prijslijst, met berekening van alle bijkomende kosten!

HANDELSPANDEN:
De commerciële ruimtes zijn gelegen op de eigenlijke hoek van de Rijksweg met de Eisdenweg.
Ze worden casco opgeleverd. Verdere afwerking (stroom, sanitair, chape, verwarming …) kan door de projectontwikkelaar uitgevoerd worden indien gewenst.

PARKING:
Bij zowel de appartementen als de handelsruimtes is een ondergrondse parking inbegrepen, met inrit langs de Eisdenweg. Een elektrische sectionaalpoort sluit de kelderverdieping af, bij elke wooneenheid/winkel wordt een afstandsbediening geleverd.
De woning heeft een eigen parkeerplaats voor de deur.
5 extra bovengrondse standplaatsen zijn apart te koop.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen.

Model Bew. opp. Slaapkamers Tuin Terras Prijs

Momenteel geen downloads beschikbaar

Staat uw droomwoning nog niet in ons aanbod?

Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze recentste panden.
Heeft u nog vragen of interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Schrijf u inSchrijf u in Contacteer onsContacteer ons