Optimaal comfortabele appartementen!

In hartje Jabbeke, ‘Residentie Zonneweelde’.
De residentie “De Zonneweelde” bestaat uit 1 overkoepelend appartementsgebouw, bestaande uit 12 appartementen. Het appartementsgebouw beschikt over 2 afzonderlijke delen, die volledig van elkaar gescheiden zijn, met telkens 6 appartementen. Lumaro Vastgoed biedt u het linkergedeelte te koop aan. 6 appartementen (2 slaapkamers) en 7 achtergelegen bovengrondse garages.
Het betreft een stijlvolle en duurzame constructie met een minimum aan onderhoud voor zowel privatieve als gemeenschappelijke delen.
Elk appartement wordt zover mogelijk afgewerkt, zonder hierbij voorbij te gaan aan de persoonlijke inrichtingskeuzes van de eigenaar: vloeren, afgewerkte elektrische installaties, afgewerkte verwarmingsinstallatie, ingerichte keuken en badkamer. Enkel de schilderwerken in het appartement dienen nog zelf te worden uitgevoerd.
De doordachte planopbouw en binnenindeling, alsook de weloverwogen keuze van de materialen, staan borg om u in de residentie “De Zonneweelde” een optimaal comfort en woongenot te verzekeren. De residentie wordt uitgerust met brede deuren en gangen voor uw comfort.
Een moderne inox-rolstoeltoegankelijke lift brengt u naar uw appartement op de 1ste of 2de verdieping.
Ieder appartement beschikt over een individuele condensatieketel met doorstroomsysteem voor warm water, vloerverwarming.
De videofoon is van een automatische deuropener voorzien.

Vastgoedinfo in aanvraag.
Alle plannen, prijzen en lastenboek op kantoor!

Model Bew. opp. Slaapkamers Tuin Terras Prijs

Momenteel geen downloads beschikbaar

Staat uw droomwoning nog niet in ons aanbod?

Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze recentste panden.
Heeft u nog vragen of interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Schrijf u inSchrijf u in Contacteer onsContacteer ons